MARKET

Μουσικές Αγάπης: Ο Μίλτος Πασχαλίδης δηλώνει πληγωμένος οπαδός της Λίβερπουλ μαζί με τον Σπύρο Γιαννιώτη

Μουσικές Αγάπης: Ο Μίλτος Πασχαλίδης δηλώνει πληγωμένος οπαδός της Λίβερπουλ μαζί με τον Σπύρο Γιαννιώτη

Ένας ολυμπιονίκης και ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο Μίλτος Πασχαλίδης, δύο οπαδοί της Λίβερπουλ γνωρίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο φιλανθρωπικό challenge της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης".

Οπαδοί της Λίβερπουλ και οι δύο. Και ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο Μίλτος Πασχαλίδης. Συναντήθηκαν στον αέρα του φιλανθρωπικού challenge της 24MEDIA "Μουσικές Αγάπης" , με τον ολυμπιονίκη να ακούει λόγια... αγάπης και τον δημοφιλή καλλιτέχνη να δηλώνει πληγωμένος οπαδός της Λίβερπουλ για τη σεζόν που -προς το παρόν τουλάχιστον- έχει διακοπεί. Παντελής Βλαχόπουλος και Παντελής Διαμαντόπουλος συντόνισαν τη συζήτηση, με τον Πασχαλίδη να μιλάει και για τα προβλήματα του δικού του κλάδου εξαιτίας του κορονοϊού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Γιαννιώτης:

" Είναι συγκινητικό να μιλούν με όμορφα λόγια για εμένα. Είναι απίστευτα τιμητικό. Είναι πράγματα που θα λέω στο παιδί ή στα παιδιά μου, είναι πράγματα που μένουν. Είναι λόγια και πράξεις που μένουν, όπως η σημερινή σας προσπαθεια που έχει πολλή αγάπη. Ήθελα να κλείσω την καριέρα μου με εκείνο το μετάλλιο, ήταν η πέμπτη φορά που το διεκδικούσα. Ήμουν στην πιο ώριμη στιγμή μου. Ήταν πείσμα και τσαμπουκάς. Δεν με ένοιαζε το χρώμα, κατάλαβα ότι ο Ολλανδός ήταν ένα τσικ πριν από εμένα, αλλά δεν θα άφηνα την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου να χαλάσει. Σημασία έχει ότι έφτασα και δημιούργησα".

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, από την πλευρά του, είπε πως: " Είμαστε χάλια, είμαι κι εγώ Λίβερπουλ. Μια φορά πήγαμε να το πάρουμε και σταμάτησε η σεζόν. Την βλέπω 40 χρόνια, η καλύτερη που έχω δει ήταν με τον Νταλγκλίς και με Κίγκαν. Όταν τελείωνε ο Κίγκαν και ξεκίναγε ο Νταλγκλίς στα τέλη του '70 και τις αρχές του '80. Όταν ήμουν μικρός κολυμπούσα στον Πανελλήνιο, όταν είδα την κούρσα, βάραγα το κεφάλι μου στον τοίχο. Άκουσα τον Σπύρο και δεν το πίστευα, έλεγα "τι σπουδαίος τύπος είναι αυτός, έχει τόσο μεγάλη ανωτερότητα". Από τότε ήθελα να το γνωρίσω αυτό το παιδί. Για εμάς τους καλλιτέχνες η επόμενη μέρα είναι ζοφερή. Ακούσαμε κάποιες διορθωτικές δηλώσεις, αλλά είμαστε ο μοναδικός κλάδος που δεν έχουμε ένα στοιχειώδες χρονοδιάγραμμα για να γυρίσουμε στη δουλειά μας. Μιλάμε για 120 χιλιάδες οικογένειες σε αγωνία. Ανθρωποι που αν δεν μπουν στη ρύθμιση των 800 ευρώ δεν θα έχουν να φάνε. Δεν είμαστε χομπίστες, αυτή είναι η εργασία μας".

* Στήριξε και εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ