MARKET

Μουσικές Αγάπης: Η Άννα Βίσση αποκάλυψε το ταλέντο της στο τένις και τις ομάδες που στήριζε

Μουσικές Αγάπης: Η Άννα Βίσση αποκάλυψε το ταλέντο της στο τένις και τις ομάδες που στήριζε

Η Άννα Βίσση ανταποκρίθηκε στην πρόκληση της Μαρίας Σάκκαρη στο μουσικό challenge αλληλεγγύης της 24MEDIA και αποκάλυψε την αγάπη και την κλίση της στο τένις από μικρή ηλικία ενώ μίλησε για τις ποδοσφαιρικές ομάδες που στηρίζει.

"Μουσικες΄Αγαπης" χωρίς την απόλυτη Ελληνίδα σταρ δεν γίνεται και έτσι η Άννα Βίσση ήταν από τα πρόσωπα που έλαμψαν με την παρουσία τους στο στο φιλανθρωπικό challenge της 24 Media το βράδυ της Πέμπτης 30 Απριλίου 2

Μη χάσετε τη μεγάλη βραδιά 'Μένουμε στο Σπίτι με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της' απόψε, Παρασκευή 1/5, στο MEGA. Στις 23.00 ακριβώς!

Η δημοφιλής τραγούδιστρια δέχτηκε το μπαλάκι που της πέταξε η Μαρία Σάκκαρη μέσω πρόκλησης που της έβαλε και το επέστρεψε στο αντίπαλο κορτ, για να κάνει αναδρομή στα παιδικά χρόνια της και να αναφερθεί στις επιτυχίες της στο άθλημα αλλά και να κάνει ειδική αναφορά τόσο στη φίλη της, Μαρία Σάκκαρη, όσο και στον Στέφανο Τσιτσιπά.

"Δεν ήθελα να ξεχάσουμε την αφορμή που είμαι εδώ, γιατί ο λόγος είναι εσείς κι αυτό που κάνετε και ήθελα κι εγώ να συνδράμω με τον τρόπο μου.

Μακάρι ο κόσμος να ανταποκριθεί όπως κάνει πάντα όταν βλέπει ότι κάτι είναι αληθινό και έχει λόγο ύπαρξης. Η αφορμή, λοιπόν είναι η φίλη μου η Μαρία που παρακολουθώ εδώ και δυο χρόνια στη δράση της, όπως και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Είμαι του τένις εγώ, παίζω από 6 χρονών. Είχαμε γήπεδα στην Κύπρο ελεύθερα στις γειτονιές μας. Δεν ήταν πλούσιο άθλημα, μπορούσε ο καθένας να το έχει ως μέρος της ζωής του.

Έπαιζα λοιπόν, μου άρεσε πολύ και ήμουν καλή. Έχω παίξει και σε πρωταθλήματα, εδώ στο Πολιτεία Tennis Club έχω πάρει πολλά κύπελλα κυρίως double, εκεί είμαι πιο καλή.

Η Μαρία έχει υποσχεθεί να μου διορθώσει κάποια πράγματα στο forehand, έχει κάποια ελατωμματάκια. Την αγαπώ πολύ, έρχεται και με βλέπει συχνά και την ευχαριστώ", είπε η Άννα Βίσση, η οποία σε ερώτηση για τις ομάδες που την έχουν σημαδέψει, απάντησε:

"Ηρθα από την Κύπρο και έγινα ΑΕΚ, ο Καρβέλας με έκανε Παναθηναϊκό. Αν παντρευόμουν ΠΑΟΚτσή, θα γινόμουν ΠΑΟΚ. Γιατί, γαμώ τις ομάδες είναι. Και ο Ολυμπιακός και όλες, δεν έχω φανατισμό".

* Στήριξε και εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ