ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά δώρα HUAWEI από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά δώρα HUAWEI από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει σε 5 τυχερούς αναγνώστες του Sport24.gr το εξαιρετικό activity tracker HUAWEI Color Band A2, μαζί με την έξυπνη ψηφιακή ζυγαριά HUAWEI AH100.

Αν είσαι αθλητικός τύπος, αυτό το δώρο είναι για σένα!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει σε 5 τυχερούς αναγνώστες του Sport24.gr από ένα activity tracker HUAWEI Color Band A2, μαζί με την έξυπνη ψηφιακή ζυγαριά HUAWEI AH100.

Το activity tracker HUAWEI Color Band A2 είναι ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες αλλά και για την καθημερινότητά σου. Μπορείς να καταγράψεις τις αθλητικές σου επιδόσεις και να κρατάς τα στατιστικά των ασκήσεών σου. Εντοπίζει αυτόματα τον τύπο της άσκησης όπως ποδήλατο, τρέξιμο ή περπάτημα και καταγράφει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι (διάρκεια, απόσταση, βήματα, καρδιακοί παλμοί και θερμίδες). Είναι κομψό, λεπτό και ελαφρύ, με OLED οθόνη αφής 0,96 ιντσών, ανθεκτικό σε νερό και ιδρώτα. Η μπαταρία του μπορεί να φτάσει έως και τις 9 μέρες, ενώ συνδέεται εύκολα και γρήγορα μέσω Bluetooth με το Smartphone, για να μπορείς να βλέπεις τις εισερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματά σου.

Η έξυπνη ψηφιακή ζυγαριά HUAWEI AH100, μετρά με ακρίβεια το βάρος σου, αλλά και εννέα διαφορετικά στοιχεία, όπως μυϊκή και οστική μάζα, ποσοστό νερού και λίπους, δείκτη μάζας σώματος (ΒΜΙ) και βασικού μεταβολισμού (BMR) κ.ά. Είναι κομψή, λεπτή και κατασκευασμένη από ανθεκτικό γυαλί στο πάνω μέρος.

Πέτυχε τους πιο fit στόχους σου "έξυπνα". Βρες στον ΓΕΡΜΑΝΟ τον smart εξοπλισμό που χρειάζεσαι και φτάσε όσο πιο μακριά μπορείς!

Οι πιο αξιόπιστοι σύμμαχοι στις αθλητικές δραστηριότητες μπορούν να γίνουν δικοί σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό.

powered by Typeform
TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ