MARKET

Οι απαράβατοι κανόνες για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού

81890243 - happy young man on walk with girlfriend looking away
81890243 - happy young man on walk with girlfriend looking away INNERVISIONPRO/123RF

Το Sport24.gr καταγράφει τους απαράβατους κανόνες ώστε να πάνε όλα καλά και να έχετε ένα απόλυτα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο τελείωσε και εσύ ετοιμάζεσαι να κάνεις τις διακοπές σου. Λίγο η καλοκαιρινή διάθεση, λίγο η χαλαρότητα των στιγμών είναι ένα καλό timing για να βρεις το νέο σου αμόρε. Εμείς, λοιπόν, καταγράψαμε τους απαράβατους κανόνες που δεν πρέπει να ξεχάσεις για να έχεις ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού.

1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ

Ναι, είναι καλό να είσαι ευγενικός, ρομαντικός και όλα τα συναφή. Βγάλε και τον ιππότη (όχι της ασφάλτου, εκείνον με το άλογο) αν σου βγαίνει. Υπάρχει, όμως ένα τεράστιο αλλά! Μην κάνεις τίποτα που δεν είναι εσύ. Οκ, θα τα κάνεις όλα αυτά για να της ρίξεις στάχτη στα μάτια και να δει το ιδανικό προφίλ σου. Τι θα γίνει όμως εάν προχωρήσει το πράγμα και δει πως όλο αυτό ήταν ένα ψέμα; Οπότε άσε το καλύτερα...

2. ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

Είναι σίγουρο ότι θα της μιλήσεις για σένα. Δεδομένα θα της πεις πράγματα για το παρελθόν σου. Πρόσεχε, όμως, μην το παρακάνεις. Όπως αναφέραμε και παραπάνω πρέπει να είσαι ειλικρινής, ωστόσο υπάρχει μία μικρή λεπτή διαχωριστική γραμμή που δεν πρέπει να την υπερβείς.

Οι απαράβατοι κανόνες για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού

Πρέπει να είσαι τόσο ειλικρινής, όσο να μην ξεπεράσεις τα όρια και μπεις στην "friend zone". Άλλωστε, δεν το θέλουμε αυτό σε καμία των περιπτώσεων. Για αυτό καλή η ειλικρίνεια, αλλά προσοχή με την οικειότητα. Δεν χρειάζεται να μάθει όλα όσα έκανες με τον κολλητό σου μια νύχτα στην Μύκονο.

3. ΠΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ

Σε αυτό το σημείο θα καταρρίψουμε έναν ακόμα μεγάλο μύθο. Πιες για να χαλαρώσεις για να "λες" καλύτερα, να φτιάξεις ατμόσφαιρα κλπ, κλπ. Ένα ποτό σίγουρα βοηθάει, άντε δύο για να μην στο χαλάσουμε τώρα που είναι καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα άρχισε να βάζεις φρένο διότι τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που θες. "Μέτρον άριστον" και στο ποτό, λοιπόν, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και για να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

4. Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ (Ναι, το γράφουμε έτσι με κεφαλαία για να μην το παρακάμψεις)! Κ-α-θ-α-ρ-ι-ο-τ-η-τ-α. Πριν πας στο ραντεβού σου φρόντισε να περιποιηθείς τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε το ντύσιμο σου, φρόντισε το χτένισμα σου και γενικότερα φρόντισε να μυρίζεις όμορφα.

Οι απαράβατοι κανόνες για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού

Για να το πετύχεις αυτό, εμπιστεύσου την φρεσκάδα και την προστασία που σου προσφέρουν για τουλάχιστον 48 ώρες τα αποσμητικά Noxzema! Αποστολή τους είναι να χαρίζουν στην επιδερμίδα κάθε άνδρα, την προστασία και τη φροντίδα που της αξίζει! Εμείς σου προτείνουμε το Noxzema Invisible, το οποίο σε προστατεύει και από τα αντιαισθητικά σημάδια στα ρούχα. Λεπτομέρεια που μετράει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ