FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έκανε το 6Χ6

FUTSAL SUPERLEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
FUTSAL SUPERLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ είναι στο +5 στην κορυφή μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τριπλή ισοβαθμία στη 2η θέση, τι έγινε στην 6η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, όπου σημειώθηκαν 41 γκολ.

Η ΑΕΚ έκανε το 6Χ6 στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League. Οι κιτρινόμαυροι πήραν το τρίποντο στο κλειστό της Πολιτείας κόντρα στον Παναθηναϊκό με 4-2, εκμεταλλευόμενοι και το "Χ" του Δούκα με τον Ερμή Ζωγράφου στο ΔΑΪΣ. Πλέον, η Ένωση ξέφυγε στο βαθμολογικό πίνακα με 5 βαθμούς διαφορά και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Όσο για το τριφύλλι, ήταν η πρώτη του φετινή ήττα, μετρώντας επίσης τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Από 'κει και πέρα, ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το ντέρμπι του Δούκα με τον Ερμή. Οι δύο ομάδες που ήταν ισόβαθμες στους 12 βαθμούς πριν τον αγώνα, πήραν από έναν πόντο και εξακολουθούν να πορεύονται πλάι πλάι με 13 μετά το μεταξύ τους αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μάντη 45'' πριν το φινάλε.

Η Κόμπρα σημείωσε την δεύτερη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα και έφτασε τους έξι βαθμούς, καθώς κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το κλειστό των Ιλισίων με 7-4 απέναντι στον ουραγό Ηνίοχο που έμεινε στον έναν πόντο.

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στο Νέο Ικόνιο στο Πέραμα, η Σαλαμίνα είχε μονάχα ήττες. Έπρεπε να φτάσουμε στην 6η αγωνιστική για να επιστρέψει στα τρίποντα και πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά επί του νεοφώτιστου Πηγάσου Αγίας Παρασκευής με 5-2. Στους έξι βαθμούς πλέον είναι οι νησιώτες, στους τρεις έμειναν οι γηπεδούχοι.

Το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει αφήσει πίσω του το Νέο Ικόνιο, το οποίο με πολύ καλή εμφάνιση μπόρεσε να πάρει μια μεγάλη σε έκταση νίκη με 10-3 απέναντι στο Φάληρο. Κορυφαίος ο Α. Κοντογεώργης που έβαλε πέντε γκολ. Η ομάδα του Περάματος έχει δέκα βαθμούς έναντι τεσσάρων των φιλοξενούμενων.

Τα αποτελέσματα:
Δούκας - Ερμής Ζωγράφου 2-2
Ηνίοχος - Κόμπρα 4-7
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-4
Πήγασος Αγ. Παρασκευής - Σαλαμίνα 2-5
Νέο Ικόνιο - Φάληρο 10-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ