FUTSAL

Παναθηναϊκός: Αφαιρεί από την τροπαιοθήκη του έναν τίτλο του

Στιγμιότυπο από αγώνα της ομάδας futsal του Παναθηναϊκού
Στιγμιότυπο από αγώνα της ομάδας futsal του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοίνωσε την απόφασή του να αφαιρέσει από την τροπαιοθήκη των τίτλο που κατέκτησε το τμήμα futsal στην κατηγορία των Παίδων το 2018.

Σε συνέχεια της απόφασής του να ιδρύσει από την αρχή το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωση ότι αφαιρεί από την τροπαιοθήκη του τον τίτλο που κατέκτησε το συγκεκριμένο τμήμα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για πρωτάθλημα στην κατηγορία των Παίδων του 2018. Στην ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων ότι "Όλοι οι τίτλοι μας προέρχονται από συγκεκριμένους κανόνες της Παναθηναϊκής φιλοσοφίας που θεμελιώθηκαν στις 3 Φλεβάρη του 1908 και θα διατηρηθούν στην αιωνιότητα".

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι στη συνέχεια της ανακοίνωσης του προ ημερών για το ποδόσφαιρο σάλας, αφαιρεί τον τίτλο των Παίδων του 2018.

Σε μια ιστορική απόφαση προχωράει ο Σύλλογος καθώς πιστός στις αρχές και στις αξίες του, όπως αποφάσισε να ξεκινήσει το τμήμα Futsal από την αρχή και τις χαμηλές κατηγορίες , έτσι και στο θέμα του ενός τίτλου (νομιμότατου που δεν είχε τίποτα το μεμπτό) που προέκυψε από την προηγούμενη συνεργασία, παίρνει ξεκάθαρη θέση και δεν τον αποδέχεται στην πλουσιότερη τροπαιοθήκη της Ελλάδας!

Όλοι οι τίτλοι μας προέρχονται από συγκεκριμένους κανόνες της Παναθηναϊκής φιλοσοφίας που θεμελιώθηκαν στις 3 Φλεβάρη του 1908 και θα διατηρηθούν στην αιωνιότητα.

Κατά συνέπεια ο Παναθηναίκός έχει 1609 τίτλους μαζί με αυτόν του μπάσκετ γυναικών που δεν έχει γίνει η απονομή ακόμα και θα συνεχίζει να μετράει κούπες πρώτος και αξεπέραστος…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ