ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μολδαβία - Ελλάδα 3-1: Ήττα για την Εθνική σάλας στα προκριματικά του EURO 2022

Μολδαβία - Ελλάδα 3-1: Ήττα για την Εθνική σάλας στα προκριματικά του EURO 2022
YOUTUBE

Η Εθνική σάλας, παρά την αρκετά καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, ηττήθηκε 3-1 από τη Μολδαβία στο Σιορέσκου, στον πρώτο της αγώνα για την προκριματική φάση (3ος όμιλος) του EURO 2022

Η Εθνική σάλας, παρά την αρκετά καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, ηττήθηκε 3-1 από τη Μολδαβία στο Σιορέσκου, στον πρώτο της αγώνα για την προκριματική φάση (3ος όμιλος) του EURO 2022. Αυτός ήταν και ο πρώτος αγώνας της Εθνικής Σάλας σε προκριματική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και έχει τη σημασία του, θυμίζοντας ότι στην προηγούμενη φάση είχε αποκλείσει σε διπλά ματς την γειτονική Τουρκία.

Η Εθνική στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην ισχυρή Μολδαβία (no 24 στο ranking της UEFA) στο α΄ μέρος του αγώνα που ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο, παρά το γεγονός ότι έκλεισε με 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Οι Μολδαβοί προηγήθηκαν στο 10΄51" με τον Κογιοκάρου και η Ελλάδα ισοφάρισε οκτώ δευτερόλεπτα μετά, με τον Ντάτη. Το δεύτερο γκολ της Μολδαβίας σημείωσε ο Μουρντουέλ στο 17΄28". Οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου (Νεγκάρα 21΄36') και τελικά έφτασαν στη νίκη.

Μολδαβία (αρχική πεντάδα): Τσιτοροάγκι (τ), Νικολάιτσιουκ, Μουρντουέλ, Λάσκου, Τάκοτ.

Ελλάδα (αρχική πεντάδα): Ζέρβας (τ), Πάνου, Γούσης, Μάνος, Ντάτης

Photo Credits: Print Screen YouTube

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ