FUTSAL

Κύπελλο... γεμάτο εκπλήξεις

Κύπελλο... γεμάτο εκπλήξεις
Εθνικός Αστέρας, Πλάτωνας

Εντυπωσιακά γεγονότα ενόψει τελικού Κυπέλλου ετοιμάζει το σωματείο "Futsalhellas-Dimitri Nicolaou" την προσεχή Δευτέρα

Λίγες μέρες μετά τον τελικό πρωταθλήματος το ποδόσφαιρο Σάλας αναμένεται να ζήσει ακόμα πιο μεγάλες στιγμές. Μετά από μεγάλες προσπάθειες απ' όλα τα μέλη του σωματείου αναμένεται να παρουσιαστεί ένα υπέροχο θέαμα μετά από μια ομολογουμένως αξιέπαινη προσπάθεια. Το Σάββατο 28 Ιουνίου μάλιστα πραγματοποιείται η συνέντευξη τύπου και το σεμινάριο (έναρξη 13:00) για το Futsal.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ FUTSALHELLAS – DIMITRI NIKOLAOU 2008 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το σωματείο Futsal Hellas – Dimitri Nicolaou, στο πλαίσιο διοργάνωσης της ετήσιας εκδήλωσης στη μνήμη του Δημήτρη Νικολάου και σε συνεργασία με την ΕΠΟ και την ΠΕΠΣΣ στα πλαίσια της διοργάνωσης του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών Σάλας (Εκπ. Πλάτων – Αθήνα ‘90) στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, ανακοινώνει τα εξής:

Το σωματείο μας ήρθε σε συμφωνία με το Κανάλι 9 που με ιδιαίτερη ευαισθησία αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία, να καλύψει ζωντανά την εκδήλωση, το παιχνίδι και τις απονομές με πέντε κάμερες καθώς και να προαναγγείλει το γεγονός τηλεοπτικά όλη την εβδομάδα πριν τον αγώνα.. Το σωματείο Futsalhellas θα καλύψει τα έξοδα του συνεργείου που θα κάνει τη μετάδοση.

Το σωματείο μας ήρθε σε συμφωνία με τους DrumVoice, για να ντύσει καλλιτεχνικά την εκδήλωση και τον Τελικό. Με κινητήριο δύναμη το πιο γνωστό Ελληνικό κρουστό όργανο, το ΝΤΑΟΥΛΙ, δημιουργήθηκε από τον Κούρτη Πέτρο μια ξεχωριστή ομάδα που θα παρουσιάσει την εξαιρετική δουλειά της στα πλαίσια του τελικού. Ο Πέτρος Κούρτης συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και οι DrumVoice έχουν πάρει μέρος σε πάνω από 200 εκδηλώσεις πλαισιώνοντας special events σε venues όπως το Ζάππειο Μέγαρο, το Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου, Ποδηλατοδρόμιο Ο.Α.Κ.Α., Μέγαρο Αθηνών, Badminton Theatre κ.α. Φέτος έντυσαν καλλιτεχνικά τον Τελικό Κυπέλλου Ανδρών Ποδοσφαίρου Κύπρου στο Γ.Σ.Π. Λευκωσίας.

Χορηγοί της εκδήλωσης και αρωγοί της προσπάθειας μας είναι:
• Όμιλος ΑΝΤ1
• ACS Dobfar (Φαρμακευτική)
Επίσης το σωματείο μας ήρθε σε συμφωνία με τις παρακάτω εταιρίες για την διάθεση στην εκδήλωση:
• Δωρεάν αναψυκτικών στους θεατές από την Coca Cola Hellas
• Δωρεάν καφέ και ροφήματων από την ILLY στους θεατές
• Δωρεάν RED BULL στους θεατές
• Δωρεάν πίτσες από την Dominos Pizza στους θεατές
• Δωρεάν ισοτονικά από την Powerade στους παίκτες των δύο φιναλίστ.
Xορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης θα είναι η εφημερίδα Goal η οποία μας πρόσφεραν διαφημιστικές καταχωρήσεις προβολής της εκδήλωσης και του Αθλήματος.
To σωματείο μας ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Η ΦΛΟΓΑ» και μέρος των εσόδων μας θα ενισχύσουν το ίδρυμα.

Τέλος σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα, ζητούμε την παρουσία σας στις 28 Ιουνίου για την συνέντευξη τύπου και το σεμινάριο (έναρξη 13:00) και στις 30 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο Δαϊς για τον Τελικό Κυπέλλου (έναρξη 16:50) και θα σας ενημερώνουμε γραπτώς για τις οργανωτικές εξελίξεις της εκδήλωσης, οι οποίες τρέχουν καθημερινά με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Πρόγραμμα Συνέντευξης Τύπου – 28.06.2008

13:00 Έναρξη Συνέντευξης Τύπου – Πρόλογος σκοπού εκδήλωσης και τελικού κυπέλου Ελλάδος από εκπρόσωπο Futsal Hellas και ΠΕΠΣΣ.
13:10 Δηλώσεις προπονητών ομάδων - Ερωτήσεις
13:20 Δηλώσεις αρχηγών ομάδων - Ερωτήσεις
13:30 Παρουσίαση Μico Martic – Δηλώσεις και Ερωτήσεις
14:00 Διάλειμμα
14:05 Διάλεξη από Martic (ΘΕΜΑ: H άμυνα στο σύγχρονο Futsal)
15:20 Λήξη Διάλεξης – Διάλογος με παραβρισκόμενους για θέματα που αφορούν το Ποδόσφαιρο Σάλας)
15:45 Τέλος Συνέντευξης Τύπου

Πρόγραμμα Εκδήλωσης- 30.06.2008

16:50 – Έναρξη εκδήλωσης προς τιμήν Δημήτρη Νικολάου
17:30 – Λήξη εκδήλωσης, μεταφορά στο κλειστό ΔΑΙΣ
17:45 –Αγώνας Πρωταθλητών Α και Β κατηγορίας
18:10 –Απονομές
18:35 – Ζέσταμα Ομάδων
19.05 – Έναρξη ζωντανής κάλυψης του αγώνα από το Κανάλι 9, Τελετή έναρξης από το συγκρότημα κρουστών και παράταξη ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.
19:15 – Έναρξη τελικού (Εκπ. Πλάτων – Αθήνα 90)
19:50 – Ημίχρονο
20:05 – Δεύτερο Ημίχρονο
20:40 – Λήξη τελικού
20:45 – Απονομή Κυπέλλου
21:00 – Λήξη Εκδήλωσης – Λήξη ζωντανής κάλυψης.

Με εκτίμηση

Σωματείο FutsalHellas – Dimitri Nicolaou"




















































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ