FUTSAL

Φαλκάο: "Είμαι κοντά στο τέλος της καριέρας μου"

Brazil's Falcao celebrates after scoring during a FIFA Futsal World Cup 2008 match against Ukraine in Rio de Janeiro, Tuesday, Oct. 14, 2008. (AP Photo/ Ricardo Moraes)
Brazil's Falcao celebrates after scoring during a FIFA Futsal World Cup 2008 match against Ukraine in Rio de Janeiro, Tuesday, Oct. 14, 2008. (AP Photo/ Ricardo Moraes) AP

Ο 41χρονος Βραζιλιάνος κορυφαίος αθλητής του futsal, Φαλκάο, υποστήριξε μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού ότι βρίσκεται κοντά στο τέλος της καριέρας του.

Κατέκτησε με τη Magnus - στον τελικό (2-0) κόντρα στην Carlos Barbosa - το Διηπειρωτικό στο futsal. Ο Φαλκάο είναι ο καλύτερος που έχει βγάλει το άθλημα στην ιστορία του, αλλά τον χρόνο δεν τον νίκησε κανείς.

Σε ηλικία 41 ετών, πλέον, ο Βραζιλιάνος εξέφρασε τη σκέψη του να αποσυρθεί από το futsal: "Έχω αρκετές αμφιβολίες σε αυτό το στάδιο της ζωή μου.

Είναι μια δύσκολη απόφαση, γιατί έχω περάσει όλη μου τη ζωή κάνοντας το ίδιο πράγμα. Πρέπει να προσέξω και να μην το μετανιώσω. Περνούν πολλές σκέψεις μου από το κεφάλι.

Θα σκεφτώ ήρεμα. Είμαι κοντά στο να αποσυρθώ κι αυτός ο τίτλος με αφήνει ικανοποιημένο, κοιτάζοντας προς τα πίσω την καριέρα μου".

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ SPORT24.GR Ο ΦΑΛΚΑΟ

Photo credits: AP Photo/ Ricardo Moraes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ