ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποβλήθηκε από πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ΠΑΟ/Αθήνα ’90 Σάλας

Στιγμιότυπο από αγώνα της ομάδας futsal του Παναθηναϊκού
Στιγμιότυπο από αγώνα της ομάδας futsal του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟ/Αθήνα ’90 Σάλας δεν θα συμμετάσχει τελικά στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, ενώ αποβάλλεται και από το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ΠΑΟ/Αθήνα ’90 Σάλας δεν θα συμμετάσχει τελικά στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, ενώ αποβάλλεται και από το Κύπελλο Ελλάδας. Όπως ανακοίνωσε η ΠΕΠΠΣ, έπρεπε να προσκομίσει τη βεβαίωση από τη ΓΓΑ για την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση για Ποδόσφαιρο, δεν το έπραξε και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αγωνιστεί. Η Κόμπρα προκρίνεται στα ημιτελικά και θα παίξει με τον Δούκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με την παρούσα ανακοινώνουμε ότι μετά και την παρέλευση της δεκαπενθήμερης προθεσμίας που είχε δοθεί από το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ στο σωματείο ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ ’90 ΣΑΛΑΣ για να προσκομίσει τη βεβαίωση από τη ΓΓΑ για την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση για Ποδόσφαιρο, ως είχε υποχρέωση, δεν το έπραξε έως και σήμερα.

Ως εκ τούτου είμαστε στη δυσάρεστη θέση να αποβάλλουμε το σωματείο ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ ’90 ΣΑΛΑΣ από τη Β’ Φάση της Α’ Ανδρών – Stoiximan Futsal Super League, καθώς και από οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση Ανδρών. Κατά συνέπεια η ορισθείσα από τις 25/02/2022 αναμέτρηση 1ου Προημιτελικού αγώνα για την Α’ Ανδρών – Stoiximan Futsal Super League, μεταξύ των σωματείων ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ ’90 ΣΑΛΑΣ και ΑΠΣ ΚΟΜΠΡΑ, ματαιώνεται με υπαιτιότητα του σωματείου ΠΑΟ/ΑΘΗΝΑ ’90 ΣΑΛΑΣ”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ