ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ζόρζε Κόστα: "Έρχομαι Ελλάδα για Μποέ-Καν"

Ζόρζε Κόστα: "Έρχομαι Ελλάδα για Μποέ-Καν"

O ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γκαμπόν,Ζόρζε Κόστα, παραδέχεται στο Sport24.gr ότι παρακολουθεί τον Γιαν Μποέ-Καν του Εργοτέλη, καθώς και ότι θα έρθει στην Ελλάδα να τον δει από κοντά.

Μετά τα δημοσιεύματα του Τύπου της Γκαμπόν, περί ενδιαφέροντος του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας για τον 24άχρονο μέσο του Εργοτέλη, Γιαν Μποέ-Καν το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Ζόρζε Κόστα, στη χώρα της Κεντροδυτικής Αφρικής, όπου βρίσκεται.

"Ναι, μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής, που μας ενδιαφέρει. Τον παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό, είναι ένας ιδιαίτερα ποιοτικός παίκτης και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει.

Τίποτε δεν είναι βέβαιο, τίποτε δεν είναι οριστικό, αλλά γνωρίζω ότι ο ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Γκαμπόν.", είπε αρχικά ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γκαμπόν, Ζόρζε Κόστα στο Sport24.gr, για να συμπληρώσει ότι είναι εξαιρετικά πιθανόν μετά τις φιλικές αναμετρήσεις με την Αϊτή και το Μάλι, να έρθει στη χώρα μας για να δει από κοντά τον ποδοσφαιριστή.

"Μετά τα δύο αυτά παιχνίδια που έχουμε, είναι πάρα πολύ πιθανόν να έρθω στην Ελλάδα για να δω από κοντά τον ποδοσφαιριστή. Είναι εξαιρετικά πιθανόν, θέλω να τον δω από κοντά".

Θεραπεία ο Γιουσούφ

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι ο Γιουσούφ έκανε θεραπεία ενώ οι Γιοβάνοβιτς και Λεονάρντο γυμνάστηκαν ατομικά με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου κορυφώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (15:00) με την Βέροια. Ο Κοζορώνης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, που περιελάμβανε ασκήσεις με σουτ και παιχνίδια τακτικής με μπάλα. Οι Γιοβάνοβιτς και Λεονάρντο γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ ο Γιουσούφ έκανε θεραπεία.

Αύριο η προπόνηση θα ξεκινήσει στη 13:00".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ