ΜΠΡΑΓΚΑ

Ζόρζε: "Φεύγω ικανοποιημένος, να κερδίσουμε στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό"

Ο προπονητής της Μπράγκα, Αρτούρ Ζόρζε, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Ο προπονητής της Μπράγκα, Αρτούρ Ζόρζε, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ικανοποιημένος με το 2-1 της Μπράγκα επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Αρτούρ Ζόρζε, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη στη ρεβάνς και μαζί την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η Μπράγκα κράτησε το προβάδισμα των δύο γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό μέχρι και το 90+5', όταν οι πράσινοι μείωσαν σε 2-1 με το πλασέ του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Το φινάλε του πρώτου αγώνα βρήκε τον προπονητή της Μπράγκα, Αρτούρ Ζόρζε, ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε ότι στη ρεβάνς η ομάδα του θα ταξιδέψει στην Αθήνα με έναν και μόνο στόχο, τη νίκη και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

"Μπήκαμε κάπως πιο ανήσυχα στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε, αλλά στο ημίχρονο μιλήσαμε στους παίκτες και στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε πολύ δυνατά.

Σκοράραμε νωρίς, κυριαρχήσαμε, καταφέραμε να φτάσουμε στο 2-0. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το κάναμε, ήταν δίκαιο.

Φεύγω ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών μου. Πρέπει να είμαστε πραγματιστές και κερδίσαμε 2-1, δεν έχει νόημα να μετανιώνουμε για το 3-0 και τον τρόπο που υποφέραμε. Θέλουμε να κερδίσουμε στην Αθήνα, θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε", δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΜΠΡΑΓΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ