ΠΑΟΚ

Ζίβκοβιτς: "Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για την πρόκριση"

Ο Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σλόβαν
Ο Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σλόβαν INTIME SPORTS

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Σλόβαν τόνισε πως άπαντες στον ΠΑΟΚ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν εκ των καλύτερων του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τη Σλόβαν αλλά ούτε αττός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στις φάσεις που έφτιαξε και το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως μπορεί να πάρει την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική σύμφωνα με όσα είπε ο Σέρβος και άπαντες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για το τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ στη τελική προσπάθεια: "Δεν ξέρω ακριβώς αλλά φυσικά έπρεπε να σκοράρουμε για να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε ήρθε η ισοπαλία, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι".

Αναφορικά με το αν ο ΠΑΟΚ ήθελε περισσότερο το παιχνίδι: "Φυσικά θέλαμε τη νίκη αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Δεν τα καταφέραμε η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει".

Για το τελευταίο παιχνίδι: "Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε τη Λίνκολν, είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας από εκεί και πέρα αυτό που πρέπει να κάνουμε θα κάνουμε".

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ