ΠΑΟΚ

Ζίβκοβιτς: "Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα, αλλά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι"

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση με τον Βόλο
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση με τον Βόλο PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, ανέφερε ότι ο Δικέφαλος διαθέτει ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, αλλά πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, στο οποίο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4, παρά το γεγονός ότι πέτυχε δύο γκολ και επέστρεψε στο σκοράρισμα μετά από την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Ο Σέρβος μεσοεπίθετικος σε δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες πρέπει να αφήσουν πίσω αυτό το απογοητευτικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουν για τα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζίβκοβιτς: Για το πόσο ανάγκη είχε να σκοράρει: "Ήταν δύσκολο. Ξέραμε ότι αυτός ο αντίπαλος ποτέ δεν τα παρατάει. Δεν ξέρω τι έγινε στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ ,αλλά δεν παίζουν μεγάλο ρόλο. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ και να χάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο το απόγευμα για εμάς'.

Για το ότι η ομάδα έβγαλε εφησυχασμό: "Στα αποδυτήρια είπαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Δεν ξέρω πώς φαίνεται απ' έξω, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί, πρέπει να το ξεχάσουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι".

Πόσο σημαντική είναι η προσωπικότητα στους παίκτες: "Νομίζω ότι έχουμε δείξει ότι έχουμε ποδοσφαιριστές με ποιότητα και προσωπικότητα. Πρέπει να είμαστε πιο συγκετρωμένοι και να μην εφησυχάζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για το αν μας πονάει το συγκεκριμένο παιχνίδι: "Είναι λογικό να μας πονάει, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παλεύουμε".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ