ΚΟΣΜΟΣ

"Ζήτω ο Καντάφι" φώναζε ο Τζιμπούρ!

"Ζήτω ο Καντάφι" φώναζε ο Τζιμπούρ!

Ακόμη και οι Αλγερινοί ασκούν έντονη κριτική στον Ραφίκ Τζιμπούρ θεωρώντας πως ο άσος του Ολυμπιακού προκαλούσε με την συμπεριφορά του, τους Λίβυους.

Το κλίμα στην εθνική Αλγερίας είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον "τρομοκράτη", καθώς τόσο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μοχάμεντ Ραουάρα, όσο και ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς φέρονται ενοχλημένοι από την συμπεριφορά του 28χρονου φορ.

Μάλιστα, ο Τζιμπούρ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τους Λίβυους διεθνείς δεν αποκλείεται να τεθεί εκτός εθνικής Αλγερίας.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα του "le buteur", o Τζιμπούρ ήταν εκνευρισμένος για το γεγονός πως μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Έτσι, έχοντας απωλέσει την αυτοσυγκέντρωση του υπέπεσε σε ένα σκληρό φάουλ. Επίσης υπάρχουν καταγγελίες πως προκαλούσε τους αντιπάλους του λέγοντας ειρωνικά "ζήτω ο Καντάφι".

Ο Τζιμπούρ, ο οποίος δεν έχει σκοράρει με την εθνική Αλγερίας από τις 7 Ιουνίου 2009 δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς που προτιμά τον Ισλάμ Σλιμάνι.

Σε επίπεδο φημών κάποιοι επιμένουν πως ο άσος των "ερυθρολεύκων" σκόπιμα προέβη σε αντιαθλητικές ενέργειες προκειμένου να μην καλείται στην εθνική Αλγερίας από τη στιγμή μάλιστα που θεωρεί πως αδικείται συστηματικά από τον Χαλίλχοτζιτς.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ