ΠΑΟΚ

Ζήτησε συνάντηση με τους παίκτες ο Σαββίδης

Ζήτησε συνάντηση με τους παίκτες ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, πριν την έναρξη της σημερινής (16/5) προπόνησης θα έχει τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου", κάτι που ο ίδιος επιδίωξε.

Η απογοήτευση του Ιβάν Σαββίδη για την εμφάνιση και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο έφερε εκνευρισμό στον ίδιο, ο οποίος δε δίστασε να τα βάλει με όλους, αλλά και να κατέβει στην ανάπαυλα του αγώνα στα αποδυτήρια.

Ο Σαββίδης τα "έψαλε" στους παίκτες, μίλησε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Γεωργιάδη, πριν την αναχώρηση της ομάδας από την Αθήνα, αλλά δε σταμάτησε εκεί.

Ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ζήτησε να αλλάξει η ώρα και ο τόπος διεξαγωγής της προπόνησης (αρχικά ήταν προγραμματισμένη στις 18.00 στη Μεσημβρία), αλλά μετά την απαίτηση του Σαββίδη η προπόνηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 15.00.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Σαββίδης θα μιλήσει στους παίκτες, βλέποντας ότι χρειάζονται ένα ηλεκτροσόκ μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα τους πει σήμερα (16/5), λίγες ώρες μετά το κατσάδιασμα στην ανάπαυλα του αγώνα στο Περιστέρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ