CHAMPIONS LEAGUE

Ζήτησε συγγνώμη ο Εζίλ

Ζήτησε συγγνώμη ο Εζίλ

Ο Μεσούτ Εζίλ αναγνώρισε την κακή απόδοση που είχε απέναντι στην Μπάγερν με δήλωση του που ανάρτησε στο Facebook.

Υπεύθυνο για την ήττα της Άρσεναλ από την Μπάγερν θεωρεί τον εαυτό του ο Μεσούτ Εζίλ, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γερμανός μέσος έχασε πέναλτι ενώ το σκορ ήταν 0-0 ενώ γενικότερα η απόδοση του απέναντι στους "Βαυαρούς" δεν ήταν αντάξια της φήμης του και των χρημάτων που δαπανήθηκαν για να τον αποκτήσουν οι "κανονιέρηδες".

Ο Εζίλ μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στο Λονδίνο με την διοίκηση της Άρσεναλ να ξοδεύει 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό με τις εμφανίσεις του Εζίλ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογα καλή καθώς η απόδοση του σταδιακά άρχισε να πέφτει και να αμφισβητείται η αξία του.

Για την εμφάνιση του απέναντι στην Μπάγερν απολογήθηκε στο Facebook, γράφοντας σχετικά: " Το επόμενο πρωϊ δεν νιώθω καλά. Συγνώμη παιδιά δεν το είχαμε σχεδιάσει έτσι. Με αριθμητικό μειονέκτημα ήταν δύσκολο να τους κερδίσουμε".

Για τον Εζίλ μίλησε και ο Αρσέν Βενγκέρ στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς: " To πέναλτι επηρέασε την απόδοση του. Κουνούσε το κεφάλι 5 με 10 λεπτά μετά το πέναλτι. Είχε αρνητική επίδραση στην απόδοση του".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ