ASTERAS AKTOR

Ζησόπουλος: "Έτοιμοι για τον αγώνα με την Ροβανιέμι"

Ζησόπουλος: "Έτοιμοι για τον αγώνα με την Ροβανιέμι"
Ζησόπουλος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Ζησόπουλος δήλωσε ότι οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Ροβανιέμι.

Έτοιμος για την πρόκριση είναι ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην Ροβανιέμι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως δηλώνει ο Γιώργος Ζησόπουλος.

" Ένα ακόμα ευρωπαϊκό ξεκίνημα για τον Αστέρα, που θα θέλαμε να είναι νικηφόρο. Έχουμε κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία και το ευτυχές γεγονός είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι υγιείς και ετοιμοπόλεμοι για τα παιχνίδια με τη Ροβανιέμι.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση. Πάμε σε αυτό το παιχνίδι έτοιμοι και σωματικά και πνευματικά, με το μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχουμε επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας εν αντιθέσει με τον αντίπαλο μας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας της.

Με αυτό το σκεπτικό και γνωρίζοντας πώς έχουμε τον αγώνα ρεβάνς στο γήπεδο μας, πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να τελειώσουμε την πρόκριση στην έδρα μας", δήλωσε ο Ζησόπουλος.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα (13/7) ο Έντερσον Τορμένα , ενώ ο Τάσος Μπακασέτας συνέχισε να νιώθει ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και προφυλάχθηκε.

TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ