ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ

Ζιντάν: Πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ αποκάλυψε τις τρεις ομάδες που θέλει να προπονήσει

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ © 2020 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι μακριά από τους πάγκους από το καλοκαίρι του 2021 και ο άλλοτε συμπαίκτης του Τόμας Γκράβεσεν αποκάλυψε τις τρεις ομάδες που θέλει να καθίσει στους πάγκους.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν πέρασε με επιτυχία από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης σε δύο θητείες, καθώς κατέκτησε μεταξύ άλλων τρία Champions League και δύο πρωταθλήματα.

Από τους μερένγκες αποχώρησε το καλοκαίρι του 2021 και έκτοτε παραμένει μακριά από τους πάγκους, παρά τις κρούσεις που έχει δεχθεί. Πρόσφατα σε δηλώσεις του ο Γάλλος τεχνικός αποκάλυψε την επιθυμία του να προπονήσει ξανά, ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιθυμία του Ράτκλιφ να τον προσλάβει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα όμως με τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Τόμας Γκράβεσεν, τρεις είναι οι ομάδες στις οποίες θέλει να καθίσει στους πάγκους τους. Η μια είναι η Ρεάλ στην οποία έχει καθίσει δις και μάλιστα με επιτυχία και οι άλλες δύο είναι η Μαρσέιγ και η εθνική Γαλλίας.

"Μίλησα με τον Ζιντάν πριν από δύο χρόια και μου είπε ότι μόνο τρεις ρόλους θα ήθελε να κάνει δεκτούς. Της Μαρσέιγ, της Ρεάλ και της εθνικής Γαλλίας. Ήμασταν στη Μαδρίτη προ δύο ετών και μου είπε ακριβώς αυτό. Τον ρώτησα επίσης αν είναι έτοιμος να προπονήσει ξανά και μου απάντησε ότι δεν υπήρχαν ελπίδες γι' αυτές τις δύο", ανέφερε ο Γκράβεσεν για τη συζήτηση που είχε με τον Ζιντάν.

TAGS ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ