ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Ζιντάν για Μπενζεμά: "Ήταν τιμή μου να τον προπονήσω, είναι στην κορυφή και του αξίζει η Χρυσή Μπάλα"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, ως προπονητής της Ρεάλ, δίνει οδηγίες στον Καρίμ Μπενζεμά
Ο Ζινεντίν Ζιντάν, ως προπονητής της Ρεάλ, δίνει οδηγίες στον Καρίμ Μπενζεμά © 2019 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο επόμενος μετά τον Ρονάλντο Ναζάριο που υποστήριξε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά είναι εκείνος που αξίζει το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, με τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ να αναφέρει μάλιστα, πως ήταν τιμή του που προπόνησε έναν τόσο σπουδαίο παίκτη.

Ο Καρίμ Μπενζεμά διεκδικεί το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, μαζί με ακόμα 29 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Παρότι ωστόσο, ο ανταγωνισμός με τα υπόλοιπα γνωστά ονόματα του ποδοσφαιρικού στερεώματος θα είναι σκληρός, ο Ζινεντίν Ζιντάν υποστήριξε ότι ο Γάλλος είναι εκείνος που αξίζει να κρατήσει στα χέρια του το βραβείο.

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ, είναι ο επόμενος μετά τον θρύλο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Ρονάλντο, που δημόσια εκφράζει την πεποίθησή του πως ο σταρ των "μερένγκες" αξίζει να βραβευτεί.

"Αυτή τη στιγμή, ο Μπενζεμά είναι στην κορυφή. Θα του έδινα τη Χρυσή Μπάλα. Ο Μπενζεμά αξίζει να την κερδίσει. Είναι ένας απίστευτος παίκτης, είχα την μεγάλη τιμή να τον προπονήσω. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Είναι στην κορυφή, και ελπίζω να του δώσουν τη Χρυσή Μπάλα", δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο Γάλλος τεχνικός στο Telefoot.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ