ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζινκερνάγκελ: "Να παίξω επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός πάντα ήταν καταπληκτικός"

Ο Ζινκερνάγκελ σε προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία
Ο Ζινκερνάγκελ σε προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία INTIME SPORTS

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ εξέφρασε την περηφάνια του για το γεγονός ότι είναι μέλος του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός εξτρέμ βρίσκεται ήδη στην Αυστρία, όπου έχει ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο προετοιμασίας των ερυθρόλευκων.

Το Olympiacos TV παρουσίασε πλάνα από την πρώτη μέρα του Ζινκερνάγκελ στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης, όπως και δηλώσεις του. Εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή και μίλησε για τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζινκερνάγκελ:

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ υπερήφανος που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Για εμένα ο Ολυμπιακός πάντα ήταν καταπληκτικός, διάσημος για τα πρωταθλήματα και για το ότι παίζει στο Champions League και είναι ένας μεγάλος σύλλογος".

Για το πώς πείστηκε: "Πιθανότατα η ιστορία, το Champions League και τα 47 πρωταθλήματα που έχει. Φυσικά επίσης η πόλη, οι φίλαθλοι καθώς έχω ακούσει πολλά για τους υπέροχους, τρελούς φιλάθλους. Έτσι όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήμουν πολύ χαρούμενος και ήταν για μένα εύκολο".

"Ευελπιστώ ότι θα δείξω στους φιλάθλους ότι μπορώ να παίξω επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο και να δημιουργώ ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου ώστε να σκοράρουν γκολ, θέλω να είμαι δημιουργικός και να παίξω επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Μου αρέσει να δημιουργώ και να δίνω ασίστ στους επιθετικούς και στους άλλους συμπαίκτες μου, πάντα προσπαθώ να δίνω τη σωστή πάσα ώστε να σουτάρουν, όλα γίνονται για την ομάδα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα προσόντα μου.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε εσάς, τους φιλάθλους μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ