ΑΡΣΕΝΑΛ

Ζιλμπέρτο Σίλβα:"θέλω να πάω στην Γιούβε!"

Ζιλμπέρτο Σίλβα:"θέλω να πάω στην Γιούβε!"
Ζιλμπέρτο

Την πρόθεση του να αγωνιστεί στην Γιουβέντους εξέφρασε ο μέσος της Άρσεναλ Ζιλμπέρτο Σίλβα

Βρίσκεται στην Άρσεναλ εδώ και πολύ καιρό αλλά το όνομα του συνδέεται μεταγραφικά με την Γιουβέντους τρεις συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους. Το γεγονός ότι έχασε την θέση του φέτος από τον Φλαμινί τον έκανε να εκφράση την επιθυμία του να μεταγραφεί στην “Μεγάλη Κυρία”.
“Θέλω να πάω στο Τορίνο, η Γιουβέντους είναι μεγάλος σύλλογος και παρά τον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία πέρυσι, έχει ξεπεράσει το σοκ και επανήλθε σε υψηλό επίπεδο”.

“Φαντάζομαι το εαυτό μου να τεριάζει στο Ιταλικό πρωτάθλημα, παρόλα αυτά η Γιουβέντους πρέπει να ξέρει ότι δεν θέλω να ανοίξω πόλεμο με την Άρσεναλ για το θέμα φυγής μου”.

Επίσης ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Βραζιλία το 2002 εξέφρασε τον θαυμασμό του για δυο από τα αστέρια της Γιούβε, Αλεξ Ντελ Πιέρο και Τζίτζι Μπουφόν.

“Ο Μπουφόν είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και φυσικά ένας παίκτης σύμβολο στην ομάδα του.Ο Ντελ Πιέρο από την άλλη είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο πρεστίζ στο παγκόσμιο στερέωμα. Όσο για εμένα δεν έχω το μαγικό πόδι του Ροναλντίνιο, αλλά ξέρω καλά πως να οργανώνω ένα παιχνίδι”.






TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ