ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζιελίνσκι: "Η ρίψη μπουκαλιών από τους οπαδούς της Αλβανίας; Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα"

Ο Πιοτρ Ζιελίνσκι με τη φανέλα της Πολωνίας σε ματς κόντρα στην Σουηδία για την τελική φάση του Euro 2020| 23 Ιουνίου 2021
Ο Πιοτρ Ζιελίνσκι με τη φανέλα της Πολωνίας σε ματς κόντρα στην Σουηδία για την τελική φάση του Euro 2020| 23 Ιουνίου 2021 @2021 KIRILL KUDRYAVTSEV/AP IMAGES

Ο μέσος της Νάπολι, Πιοτρ Ζιελίνσκι, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη ρίψη μπουκαλιών από πλευράς Αλβανών φιλάθλων που προκάλεσαν προσωρινή διακοπή στο ματς με την Πολωνία, τονίζοντας πως δεν έχει δει παρόμοιο σκηνικό στην καριέρα του.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Πολωνίας επί της Αλβανίας (με το χρυσό γκολ του Κάρολ Σβιντέρσκι) που της επέτρεψε να προσπεράσει στη βαθμολογία την αντίπαλό της και να βρίσκεται αυτή σε πιο πλεονεκτική θέση στη μάχη της πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ αλλά και έκπληκτος από τη ρίψη αντικειμένων από πλευράς γηπεδούχων που έφερε προσωρινή διακοπή στον αγώνα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Πιοτρ Ζιελίνσκι.

"Ξέραμε πως η νίκη θα ήταν καθοριστική, μπορέσαμε και την πήραμε. Οι Αλβανοί αμύνθηκαν καλά αλλά στο τέλος είχαμε τον έλεγχο του αγώνα.

Έχουμε περισσότερες ποδοσφαιρικές ικανότητες από εκείνους και αυτό ήταν εμφανές. Η ρίψη μπουκαλιών μετά το γκολ μας; Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα ένα τέτοιο πράγμα", τόνισε ο μέσος της Νάπολι, για να προσθέσει:

"Μπορούμε να αντιληφθούμε πώς ήταν η κατάσταση. Έχαναν το παιχνίδι και είχαν νεύρα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής πάντως ήμασταν έτοιμοι.

Ουδείς έκατσε στον πάγκο ούτε για μία στιγμή ή έμεινε άπραγος. Ήμασταν σε διαρκή κίνηση περιμένοντας να ξαναρχίσει το ματς.

Λάβαμε το σήμα και όταν ηρέμησαν οι οπαδοί, μετά από πέντε με δέκα λεπτά επιστρέψαμε στο χορτάρι".

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ