ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Αλβανία - Πολωνία: Ο Σβιντέρσκι δέχθηκε αντικείμενα όταν έκανε δηλώσεις έπειτα από τον αγώνα

Αλβανία - Πολωνία: Ο Σβιντέρσκι δέχθηκε αντικείμενα όταν έκανε δηλώσεις έπειτα από τον αγώνα
TWITTER

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι έγινε στόχος αντικειμένων από Αλβανούς φιλάθλους έπειτα από τη νίκη της Πολωνίας στα Τίρανα με δικό του γκολ, σε ένα παιχνίδι που διεκόπη για τον ίδιο λόγο για περίπου 15 λεπτά.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι δέχθηκε αντικείμενα κατά τη διάρκεια του flash interview, ύστερα από τη νίκη της Πολωνίας μέσα στα Τίρανα από την Αλβανία με δικό του γκολ, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μιλούσε στα μικρόφωνα του πολωνικού καναλιού που κάλυψε την αναμέτρηση, όταν έπεσαν αντικείμενα από την κερκίδα. Αν και δεν τον χτύπησαν, ένας άνθρωπος από την αποστολή της εθνικής Πολωνίας διέκοψε τη συνέντευξη και τον απομάκρυνε από το σημείο.

Ο 24χρονος διεθνής σημείωσε ένα υπέροχο γκολ στο 77ο λεπτό της συνάντησης που έμελλε να κρίνει το παιχνίδι. Πανηγυρίζοντας το τέρμα μπροστά από το πέταλο με συμπαίκτες του, Αλβανοί φίλαθλοι άρχισαν να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι για περίπου ένα τέταρτο, στέλνοντας τους ποδοσφαιριστές των δύο χωρών στα αποδυτήρια.

Σημειώνεται ότι η ένταση είχε εξαπλωθεί από νωρίς στην αλβανική πρωτεύουσα, αφού πριν από τη σέντρα είχαν σημειωθεί επεισόδια με οπαδούς των δύο ομάδων έξω από το γήπεδο, ενώ κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Πολωνίας ακούγονταν πολλά σφυρίγματα από τις κερκίδες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ