ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζεζούς: "Θέλω τον Σεμέδο, αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες"

Ο Σεμέδο σε στιγμιότυπο του αγώνα Ομόνοια - Ολυμπιακός
Ο Σεμέδο σε στιγμιότυπο του αγώνα Ομόνοια - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς, μίλησε για πρώτη φορά για τον Ρούμπεν Σεμέδο και αφού υποστήριξε ότι αμφότεροι θέλουν να ξανασυνεργαστούν, επεσήμανε ότι δεν έχει ελπίδες επειδή ο Ολυμπιακός ζήτησε πολλά χρήματα.

Το φλερτ της Μπενφίκα με τον Ρούμπεν Σεμέδο κρατά καιρό. Ο προπονητής των "αετών", Ζόρζε Ζεζούς, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το ενδιαφέρον του για τον στόπερ του Ολυμπιακού. Παραδέχτηκε, όμως, πως πλέον δεν έχει ελπίδες να γίνει η μεταγραφή. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε:

"Ο Σεμέδο ήταν ένας παίκτης που αποτέλεσε προτεραιότητα για τη Μπενφίκα. Επειδή είναι Πορτογάλος, επειδή έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο Σεμέδο είναι ποιοτικός παίκτης, τον έχω δει στα ματς του Ολυμπιακού. Είναι διεθνής και αργά ή γρήγορα θα παίζει βασικός. Γι' αυτόν και τον Ρούμπεν Ντίας δεν έχω αμφιβολίες".

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή:

"Δεν έχω πολλές ελπίδες. Ο Ολυμπιακός βάζει υψηλή τιμή αυτή τη στιγμή στο τραπέζι αλλά η Μπενίκα δεν έχει αυτό το ποσό. Αν κατεβάσουν την τιμή θα υπάρχει ελπίδα. Ο Σεμέδο θέλει να έρθει στην Πορτογαλία και την Μπενφίκα και να δουλέψει μαζί μου".

Προ ημερών είχατε διαβάσει ότι ο Σεμέδο είναι πιο κοντά στην ανανέωση σε σχέση με την πώλησή του στη Μπενφίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ