ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ήρθε για να υπογράψει ο Βινάγκρε

Ο Βινάγκρε κατά την άφιξή του στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό
Eurokinissi Ο ΒΙΝΑΓΚΡΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε έφτασε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό από τη Γουλβς. Ο 21 ετών αριστερός μπακ ήρθε για να αποτελέσει τον αντί - Τσιμίκα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (3/10) αφίχθη στο "Ελ Βενιζέλος" ο Ρούμπεν Βινάγκρε για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο 21 ετών Πορτογάλος αριστερός μπακ έρχεται για να αποτελέσει τον αντί-Τσιμίκα. "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ στο Champions League. Ηταν εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό" ανέφερε ο Βινάγκρε, που θα υπογράψει για ένα χρόνο ως δανεικός από τη Γουλβς.

Ο Βινάγκρε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό
Ο Βινάγκρε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Το νέο απόκτημα των "ερυθρόλευκων" υπέγραψε στη Γουλβς το 2017 αντί 2 εκατ. ευρώ από τη Μονακό και η χρηματιστηριακή του αξία είναι 9.000.000€. Έχει χριστεί διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ με την U17 πήρε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έχει περάσει στο παρελθόν από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, από την Κοΐμπρα και τη Μονακό, προτού συνεχίσει την καριέρα του στο Μολινό. Φέτος έχει ήδη κάνει δύο συμμετοχές στην Premier League, ενώ έπαιξε και στο EFL Cup.

Ο Βινάγκρε κατά την άφιξή του στην Αθήνα
Ο Βινάγκρε κατά την άφιξή του στην Αθήνα EUROKINISSI


Πέρυσι έκανε 33 συμμετοχές με τη Γουλβς, εκ των οποίων 16 στην Premier League και οκτώ στο Europa League (οι δύο με τον Ολυμπιακό). Διαβάστε την ανάλυση του Σταύρου Γεωργακόπουλου για τον Ίβηρα αριστερό μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ