ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρούμπεν Βινάγκρε: Αυτός είναι ο αντί - Τσιμίκας που παίρνει ο Ολυμπιακός από τη Γουλβς

Ρούμπεν Βινάγκρε: Αυτός είναι ο αντί - Τσιμίκας που παίρνει ο Ολυμπιακός από τη Γουλβς
AP

Το Sport24.gr παρουσιάζει τον 21χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ, Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό για να αποτελέσει τον αντί - Τσιμίκα! Οι φοβερές του ικανότητες, το πάθος για τις ντρίμπλες και η έκπληξη που τον άφησε η Γουλβς.

Ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη έκπληξη και έκλεισε από τη Γουλβς τον Ρούμπεν Βινάγκρε. Τον 21 ετών Πορτογάλο αριστερό μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και αμείβεται με 34.000€ την εβδομάδα! Παίκτη που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εμφανιζόταν στο στόχαστρο της Πόρτο και για τον οποίο γραφόταν πως είναι "πολύ ακριβός" για τους "Δράκους".

Οι "ερυθρόλευκοι" τον αποκτούν ως δανεικό με οψιόν αγοράς από τους "λύκους" και καλύπτουν έτσι με εντυπωσιακό τρόπο το κενό που άφησε ο Κώστας Τσιμίκας. Ποιος είναι όμως ο Βινάγκρε; Υπέγραψε στη Γουλβς το 2017 αντί 2 εκατ. ευρώ από τη Μονακό και η χρηματιστηριακή του αξία είναι 9.000.000€. Έχει χριστεί διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ με την U17 πήρε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στο Sport24.gr μίλησε ο ρεπόρτερ της Γουλβς στον Athletic, Τιμ Σπάιερς, ο οποίος έκανε λόγο για έναν ακραίο αμυντικό με τεράστιες ικανότητες. Έναν γρήγορο και εξαιρετικό τεχνικά μπακ, ο οποίος λατρεύει τις ντρίμπλες. Ανέφερε ότι θα πρέπει να βελτιωθεί σε κάποια αμυντικά κομμάτια, ενώ εξέφρασε την έκπληξή του που η Γουλβς επέτρεψε την αποχώρησή του.

"Προκαλεί έκπληξη διότι θεωρούσαμε ότι αυτός θα ήταν ο βασικός αριστερός μπακ - χαφ της Γουλβς" ανέφερε ο Σπάιερς, ο οποίος θεωρεί παράλληλα ότι ο Βινάγκρε θα μπορούσε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο την τελευταία διετία υπό τις οδηγίες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο ύψους 1,74 αριστερός μπακ έχει περάσει στο παρελθόν από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, από την Κοΐμπρα και τη Μονακό, προτού συνεχίσει την καριέρα του στο Μολινό. Φέτος ο Βινάγκρε έχει ήδη κάνει δύο συμμετοχές στην Premier League, ενώ έπαιξε και στο EFL Cup. Πέρυσι έκανε 33 συμμετοχές με τη Γουλβς, εκ των οποίων 16 στην Premier League και οκτώ στο Europa League (οι δύο με τον Ολυμπιακό).

Οι φίλοι της Γουλβς θα τον θυμούνται κυρίως λόγω της φοβερής ντρίμπλας που έσκασε στον Κάιλ Γουόκερ της Σίτι.

Δείτε σε δράση τον Πορτογάλο αριστερό μπακ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ