ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παίρνουν Βινάγκρε οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός: Παίρνουν Βινάγκρε οι ερυθρόλευκοι
AP

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και ήρθε σε συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του 21χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ, Ρούμπεν Βινάγκρε.

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχωρά ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τη Γουλβς για την απόκτηση του Ρούμπεν Γκονσάλο Σίλβα Νασιμέντο Βινάγκρε.

Ο 21χρονος αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στη Γουλβς από την οποία τον απέκτησαν οι ερυθρόλευκοι ως δανεικό για ένα χρόνο. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του στη θέση του αριστερού μπακ και είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει με ευκολία όλη την αριστερή πλευρά, ενώ διαθέτει και πολύ καλά επιθετικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Έχει ύψος 1,74 και ζυγίζει 64 κιλά.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Γουλβς έδωσε περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2018 και ενώ τον είχε ήδη ένα χρόνο ως δανεικό.

Ουσιαστικά στους Λύκους παίζει από το καλοκαίρι του 2017. Τον πρώτο χρόνο ήταν με τη μορφή του δανεισμού και το καλοκαίρι του 2018 αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή.

Σε αυτά τα τρία χρόνια έχει μετρήσει 70 συμμετοχές έχοντας τρία γκολ και δύο ασίστ. Με την Γουλβς είχε συμβόλαιο μέχρι το 2024 δείγμα του πόσο πίστευαν σε αυτόν οι Λύκοι. Για τον παίκτη είχε κάνει πρόταση και η Νάπολι, αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για μία σημαντική υπέρβαση των ερυθρολεύκων οι οποίοι αποκτούν ένα σπουδαίο ταλέντο σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το "Transfermarkt" η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα εννιά εκατομμύρια ευρώ.

Πάρτε μία γεύση από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ