ΝΕΪΜΑΡ

Ζεσούς για Νεϊμάρ: "Παθιάζεται περισσότερο για άλλα πράγματα παρά για το ποδόσφαιρο και βάζει πρώτα την ιδιωτική του ζωή"

Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ © 2023 AP IMAGES

Ο προπονητής της Αλ Χιλάλ, Ζόρζε Ζεσούς, υποστήριξε πως ο Νεϊμάρ είναι πολύ διαφορετικός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας πως ο Βραζιλιάνος σταρ δίνει προτεραιότητα σε πράγματα έξω από το ποδόσφαιρο.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες κι ο λόγος είναι ο σάλος που έχει προκληθεί για την τριήμερη πολυτελή κρουαζιέρα του, στην οποία ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Μιλώντας για τον Βραζιλιάνο σταρ ο προπονητής της Αλ Χιλάλ, Ζόρζε Ζεσούς, υποστήριξε ότι διαφέρει από τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο λόγος είναι ότι δίνει μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που είναι έξω από το ποδόσφαιρο.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει περισσότερο πάθος για το ποδόσφαιρο και γι' αυτό το βάζει προτεραιότητα. Ο Νεϊμάρ έχει περισσότερο πάθος για άλλα πράγματα και βάζει αυτά τα άλλα πράγματα, που είναι η ιδιωτική του ζωή, πρώτα.

Αλλά ως παίκτης είναι υπέροχος. Και ως άνθρωπος που πέρασα ενάμιση μήνα μαζί του, με εξέπληξε θετικά σε όλα.

Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Νεϊμάρ. Δουλέψαμε για ενάμιση μήνα, όχι περισσότερο. Είναι κάτι ασυνήθιστο, είναι έξω από τα συνηθισμένα. Κι έτσι, χάσαμε την ποιότητα, τουλάχιστον επιθετικά.

Είναι εύκολο παιδί στην ηγεσία, είναι πολύ γλυκό και δείχνει κατανόηση", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ