THE SPORTS ECONOMIST

Ζερβινιό: Το συμβόλαιό του στον Άρη και οι εγγυήσεις του Σιώπη

Ο Ζερβινιό πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ακτής Ελεφαντοστού
Ο Ζερβινιό πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ακτής Ελεφαντοστού © 2013 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Οι εγγυήσεις του Μανώλη Σώπη που ήταν συμπαίκτης με τον Ζερβινιό στην Τράμπζονσπορ και το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Ιβοριανός στην Άρη.

Παράλληλα με την περίπτωση του Σάντι Μίνα "δουλευόταν" αυτή του Ζερβινιό από τους αξιωματούχους του Άρη.

Και αυτό παρότι δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστές με ανάλογα χαρακτηριστικά και στιλ. Ο Ισπανός επιθετικός δεν δέχτηκε αρχές Ιουλίου να μετακομίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός που επίσπευσε τις συζητήσεις με τον διεθνή Ιβοριανό εξτρέμ.

Συζητήσεις που κατέληξαν, σχετικά γρήγορα, σε συμφωνία – οριστικοποιήθηκε πριν το φιλικό της Δευτέρας (11/7) με τον Ολυμπιακό- με τον 35χρονο ακραίο επιθετικό να έρχεται πιθανότατα την Τετάρτη (13/7) στη Θεσσαλονίκη και τους επιτελείς του Άρη να έχουν λάβει τις απαραίτητες συστάσεις τόσο για την ιατρική του κατάσταση (υπέστη ρήξη συνδέσμων τον περασμένο Οκτώβριο, τραυματισμός που τον άφησε εκτός δράσης για περίπου επτά μήνες) όσο και για τον χαρακτήρα του από τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην Τράμπζονσπορ – και πρώην "κίτρινο" - Μανώλη Σιώπη.

Ενδεικτικό το deal που συμφώνησε πέρυσι ο Ζερβινιό στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, έχοντας αποδεσμευτεί από την Πάρμα.Διετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως και πριμ υπογραφής 1,3 εκατομμύρια.

Ενδεικτικότερο το συμβόλαιο που προσφέρει ο Άρης, με τους τρίτους του περυσινού πρωταθλήματος να συμφωνούν με τον Αφρικανό άσο αντί ενός ποσού που δεν θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ ετησίως.

Ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Ζερβινιό, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο είτε για μονοετή διάρκεια, είτε για "σπαστή" διετή (1+1).

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ