ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Οι κίτρινοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Θέλτα για τον Σάντι Μίνα σύμφωνα με την AS

Ο Σάντι Μίνα
Ο Σάντι Μίνα @ 2021 LALO R. VILLAR / AP IMAGES

Ο Άρης έχει δώσει τα χέρια με τη Θέλτα για την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού επιθετικού Σάντι Μίνα, σύμφωνα με την AS. Πλέον απομένει να έρθουν σε συμφωνία και με τον παίκτη οι κίτρινοι για να τον κάνουν δικό τους.

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Άρης για την κορυφή της επίθεσης, καθώς η ισπανική εφημερίδα "AS" αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της ότι οι κίτρινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Θέλτα, για την απόκτηση του Σάντι Μίνα.

Το μόνο που απομένει σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί είναι να έρθει σε συμφωνία ο Άρης με τον 26χρονο επιθετικό για το συμβόλαιό του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί εκτός ομάδας, καθώς έχει καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική παρενόχληση. Ο Μίνα ήταν κατηγορούμενος και με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης, για την οποία όμως αθωώθηκε. Η Θέλτα είχε θέσει σε αναστολή εργασίας τον Μίνα, λόγω της καταδίκης του, ωστόσο εκκρεμεί η έφεση που άσκησε κατά της απόφασης από τα ισπανικά όργανα.

Το συμβόλαιο του Μίνα είχε ισχύ για άλλα δύο χρόνια και ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας. Την περσινή σεζόν έπαιξε συνολικά 33 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό εννέα γκολ. Με τη φανέλα της Θέλτα αγωνίζεται την τελευταία τριετία, ως ελεύθερος από τη Βαλένθια και σε 163 παιχνίδια έχει 42 γκολ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ