ΑΡΗΣ

Ζερβινιό: "Ο Μπακασέτας μού είπε τα καλύτερα για τον Άρη, θέλω έναν τίτλο με το κλαμπ"

Ο Ζερβινιό υπογράφει στον Άρη
Ο Ζερβινιό υπογράφει στον Άρη ARIS FC

Ο Ζερβινιό, ο οποίος είναι επίσημα παίκτης του Άρη, αποκάλυψε πως ο Τάσος Μπακασέτας του έδωσε τις καλύτερες συστάσεις για την ομάδα, ενώ εξέφρασε και τη "δίψα" του για να κατακτήσει τίτλους με τους "κίτρινους".

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζερβινιό για δύο χρόνια, με τον διεθνή επιθετικό να αποκαλύπτει στις πρώτες του δηλώσεις πως είχε συμβουλευτεί τον πρώην συμπαίκτη του Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος και του έδωσε τις καλύτερες συστάσεις.

Παράλληλά, ο 35χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού εξέφρασε τη "δίψα' του να κερδίσει τίτλους με την ομαδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.com.gr, ο Gervinho, τόνισε:

"Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Έχω πάρει τις καλύτερες πληροφορίες για τον Άρη και όταν μίλησα με τον κ. Καρυπίδη όλα μετά έγιναν πιο εύκολα. Μου ανέλυσε το πρότζεκτ, μου άρεσε και έτσι είμαι πλέον παίκτης του Άρη.

Μίλησα και με τον Μπακασέτα με τον οποίο ήμασταν πέρυσι συμπαίκτες στην Τουρκία. Μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη και πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί του. Το ίδιο μου είπαν και ο Ντουκουρέ με τον Νταμπό που είναι φίλοι μου.

Χαίρομαι επίσης που στον ΑΡΗ θα συναντήσω ξανά τον Ιτούρμπε. Παίξαμε μαζί ένα χρόνο στην Ρόμα και κάναμε σπουδαία πράγματα. Εύχομαι το ίδιο να επαναλάβουμε και εδώ.

Στους οπαδούς του ΑΡΗ έχω να πω το εξής: Νιώθω καλά μετά τον τραυματισμό που είχα πέρυσι. Έχω μεγάλη δίψα να συνδέσω το όνομά μου μ’ έναν τίτλο για το κλαμπ. Όλοι μαζί να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ