ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ζερόμ Ροτέν: "Κακή ιδέα ο Ράμος για την Παρί, από τότε που πήγε κάνει θεραπεία"

Ο Σέρχιο Ράμος στην παρουσίαση των μεταγραφών από την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Σέρχιο Ράμος στην παρουσίαση των μεταγραφών από την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος δεν έχει καταφέρει ακόμα να αγωνιστεί με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη γάμπα του, με τον Ζερόμ Ροτέν να υποστηρίζει πως η απόκτηση του Ισπανού αμυντικού ήταν λάθος από τη μεριά του γαλλικού συλλόγου.

Υπομονή κάνουν οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι περιμένουν καιρό και ανυπομονούν μετά τον Λιονέλ Μέσι να δουν και τον Σέρχιο Ράμος να αγωνίζεται στα χρώματα του συλλόγου τους. Ωστόσο, το πρόβλημα που ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός αντιμετωπίζει στη γάμπα έχει καθυστερήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Σύμφωνα βέβαια, με την Parisien, δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για πολύ ακόμα οι φίλοι της ομάδας, αφού ο 35χρονος αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την Παρί κόντρα στη Μετς (22/9) για την 7η αγωνιστική της Ligue 1.

Ωστόσο, τα προβλήματα στη φυσική κατάσταση του Ράμος δημιουργούν σε πολλούς ανασφάλεια, με τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας του Παρισιού, Ζερόμ Ροτέν, να είναι ένας από αυτούς. Όπως τόνισε συγκεκριμένα στο RMC, θεωρεί πως η επιλογή του συλλόγου να αποκτήσει τον Ισπανό στόπερ ήταν λάθος, τονίζοντας πως ένα τέτοιο πρόβλημα σε αυτή την ηλικία μπορεί να αποβεί μοιραίο.

"Από τότε που έφτασε κάνει θεραπεία. Ο τραυματισμός στο τέλος της καριέρας σου είναι δύσκολος, γιατί σπάνια μπορείς να τον αντιμετωπίσεις σωστά. Μόλις ο παίκτης ανεβάσει ρυθμούς, είτε σε παιχνίδια είτε σε προπόνηση, ενδέχεται να μην μπορεί να συνεχίσει. Όταν είσαι σε κάποια ηλικία, πρέπει να αγωνίζεσαι σε πολλά ματς για να βρεις το καλύτερο ρυθμό. Πώς θα το κάνεις έχοντας έναν επαναλαμβανόμενο τραυματισμό στη γάμπα;"

Όταν έφτασε, όλοι είπαμε ότι ο Σέρχιο Ράμος επρόκειτο να αλλάξει τη νοοτροπία στα αποδυτήρια με την αύρα του, αλλά αυτή τη στιγμή η παρουσία του δεν βοηθάει. Θα πρέπει να συνεισφέρει περισσότερο στην ομάδα στο γήπεδο. Διαφορετικά, θα είναι άχρηστο να τον έχουμε. Έχω την εντύπωση ότι ο Ράμος είναι κακή ιδέα για την Παρί", κατέληξε ο Γάλλος.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ