ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Να δικαιώσω τον Φερέιρα"

Ζέκα: "Να δικαιώσω τον Φερέιρα"
INTIME SPORTS

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ζέκα, δήλωσε πως θα δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια κρατώντας χαμηλούς τόνους (video).

"Η αλήθεια είναι ότι τώρα στο εξωτερικό τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Είμαι σίγουρος όμως ότι όταν με τον καιρό καταφέρω να προσαρμοστώ στις συνθήκες της νέας μου ομάδας και γνωρίσω καλύτερα τους καινούργιους συμπαίκτες μου, θα είμαι ο εαυτός μου και όλα θα είναι τα ίδια", είπε ο Ζέκα για τη μεταγραφή του.

Ποια είναι για σένα τα πλεονεκτήματα της παρουσίας του Φερέιρα στην ομάδα;

"Το ότι είναι Πορτογάλος σίγουρα θα με βοηθήσει περισσότερο από το να ήταν κάποιος από άλλη χώρα. Η γλώσσα και ο τρόπος δουλειάς θα μου είναι πιο εύκολα κατανοητά. Επίσης είναι και το ότι είναι καταπληκτικός προπονητής και γνωρίζω την ποιότητα και τη μεθοδικότητα του. Είμαι βέβαιος πως θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος".

Τι θα ήθελες να πεις στο κόσμο για εσένα; Τι μπορεί να περιμένει;

"Δεν είμαι άνθρωπος των υποσχέσεων. Το μόνο που θέλω να πω προς το παρόν είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, ώστε να δικαιώσω τον κύριο Φερέιρα που με έφερε εδώ και να κάνω χαρούμενο τον κόσμο του Παναθηναϊκού".

Ποια είναι η θέση που σου αρέσει να παίζεις;

"Μπορώ να παίξω οπουδήποτε στη μεσαία γραμμή εκτός από αμυντικός μέσος. Είτε στα πλάγια είτε στον άξονα".

Που αποδίδεις καλύτερα όμως;

"Όταν παίζω ως ενδιάμεσος. Ως συνδετικός κρίκος μεταξύ του κέντρου και της επίθεσης ή στα πλάγια, αλλά στα αριστερά. Όπου και να με βάλει όμως ο προπονητής μου, θα δώσω το 100%".

Ένα μήνυμα στον κόσμο;

"Να κάνει λίγη υπομονή μαζί μου στην αρχή. Να μου δώσει λίγο χρόνο, ώστε να βρω τα πατήματα μου. Όταν προσαρμοστώ, πιστεύω πως θα μπορέσω να δείξω το πραγματικό μου αγωνιστικό πρόσωπο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ