ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Δεν ήταν πρέπον αυτό που έκανε ο Περέιρα"

Ζέκα: "Δεν ήταν πρέπον αυτό που έκανε ο Περέιρα"
INTIME SPORTS

Ο Ζέκα μίλησε στους Πορτογάλους για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, τον φανατισμό των οπαδών του τριφυλλιού αλλά και την κίνηση του Περέιρα που προκάλεσε.

Κριτική προς τον Περέιρα και την κίνηση του να προκαλέσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έκανε ο Ζέκα με δηλώσεις του στην "Record" οι οποίες και δημοσιεύτηκαν την Δευτέρα (23/2).

Ο αρχηγός του τριφυλλιού παραδέχτηκε τον φανατισμό από πλευράς των φίλων του τριφυλλιού σύμφωνα με το άρθρο αλλά χαρακτηρίζει λανθασμένη την κίνηση του συμπατριώτη του προπονητή του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικά ο τίτλος στο κομμάτι αναφέρει: Ζέκα: "Δεν ήταν πρέπον αυτό που έκανε ο Βίτορ" και ο υπότιτλος σημειώνει: "Παραδέχεται το φανατισμό των οπαδών του Παναθηναϊκού".

Ενώ στις δηλώσεις του στο κείμενο ο Πορτογάλος τονίζει:

"Μειώσαμε το ντεσαβαντάζ και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ο Βίτορ Περέιρα; Ξέρω ότι ήταν στην εστία και μας είπαν ότι συνέβη κάτι περισσότερο. Δεν ήταν και πολύ δόκιμο να πλησιάσει στους δικούς μας φανατικούς οπαδούς. Ο Ολυμπιακός, πρακτικά, δεν δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Είναι μία δίκαια νίκη"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ