ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Είχαμε τον έλεγχο σ' όλο το ματς"

Ζαρντίμ: "Είχαμε τον έλεγχο σ' όλο το ματς"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του είχαν τον έλεγχο και απείλησαν περισσότερο στο δεύτερο μέρος. Τι είπε για τις μεταγραφές και τον Πίνο...

Στον έλεγχο που είχε η ομάδα του καθ' όλη τη διάρκεια του ματς στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, δίνοντας έμφαση στο δεύτερο μέρος που ο Ολυμπιακός ήταν πιο απειλητικός.

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε και για τις αλλαγές ενόψει Παναχαϊκής, ενώ κράτησε κλειστά χαρτιά για τα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού για τον Γενάρη.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή: "Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν καταφέραμε να μπούμε στην αντίπαλη περιοχή. Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με την είσοδο του Μήτρογλου πλησιάσαμε πολύ περισσότερο την αντίπαλη περιοχή. Είχαμε συνέχεια 2-3 παίκτες στην αντίπαλη περιοχή και αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά με το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλύτερη στάση και συμπεριφορά στο παιχνίδι και απειλήσαμε περισσότερο τον αντίπαλο".

Για την διακοπή του ματς λόγω της εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο: "Πιστεύω πως ίσως εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε αρκετή ασφάλεια για την ομάδα. Επιτρέψανε σε κάποιο οπαδό να μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Φυσιολογικά όταν αποκαταστάθηκε η ασφάλεια συνεχίστηκε το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για όλους τους επαγγελματίες που βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να υπάρχει κατάλληλη ασφάλεια και να προστατεύονται σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού".

Για τις αλλαγές που θα κάνει στο ματς με την Παναχαϊκή: "Θα πάμε στο παιχνίδι με τον σκοπό που έχουμε πάντα. Να κερδίσουμε, για αυτό δουλεύουμε. Σίγουρα θα κάνουμε αλλαγές αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές, γιατί έχουμε απουσίες, τραυματισμούς. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί θέλουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

Για την μεταγραφική περιόδου και τον Πίνο: "Οι μεταγραφές δεν γίνονται πάντα με τις ανάγκες που έχει η ομάδα αλλά και για άλλους λόγους. Δεν ξέρω τι θα γίνει αυτή τη μεταγραφική περίοδο, είναι εσωτερικά του συλλόγου και δεν μπορώ να μιλήσω εδώ για αυτά. Ο Πίνο είναι παίκτης έμπειρος, με ποιότητα, δουλεύει με ένταση και στο τέλος ίσως μπορέσει να μας βοηθήσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ