ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Δεν είμαστε στο 100%"

Ζαρντίμ: "Δεν είμαστε στο 100%"
INTIME SPORTS

Δύο στοιχεία έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που υποσχέθηκε η ομάδα να είναι καλύτερη στη συνέχεια. Διαβάστε αναλυτικά...

Ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, υπογραμμίζοντας πως η σωστή συμπεριφορά τους στο ματς και το γεγονός πως εκμεταλλεύτηκαν τις στημένες φάσεις, έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να ξεκινά με τη νίκη μια ομάδα το πρωτάθλημα, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος στη συνέχεια.

"Είχαμε δύο στοιχεία τα οποία μας οδήγησαν στο γκολ, το πρώτο ήταν η σωστή συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και το δεύτερο ότι εκμεταλλευτήκαμε τις στημένες μπάλες που είχαμε. Είχαμε την υπεροχή και σημειώσαμε δύο γκολ, όμως είχαμε και την ατυχία να δεχτούμε και ένα. Ωστόσο τα δύο αυτά στοιχεία που προείπα ήταν αυτά που μας οδήγησαν στη νίκη.

Σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινάς με μία νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις σου, όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας και με πολλή δουλειά παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ