ΙΝΤΕΡ

Ζανγκ: "Συγχαρητήρια στην Μίλαν, στόχος μας να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μαζί με τον Ιντζάγκι"

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, πανηγυρίζει την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας μαζί με τον προπονητή των νερατζούρι, Σιμόνε Ιντζάγκι | 12 Ιανουαρίου 2022
Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, πανηγυρίζει την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας μαζί με τον προπονητή των νερατζούρι, Σιμόνε Ιντζάγκι | 12 Ιανουαρίου 2022 @2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, δεν δίστασε να δώσει συγχαρητήρια στην Μίλαν για την κατάκτηση της Serie A και έστειλε μήνυμα πως με τον Ιντζάγκι στον πάγκο, ο στόχος των νερατζούρι είναι να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να διεκδικούν τίτλους.

Δύο ημέρες μετά από το φινάλε της σεζόν και την απώλεια του σκουντέτο, ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, είχε συνάντηση με τον προπονητή της Σιμόνε Ιντζάγκι, με τους δύο άνδρες να τα λένε για αρκετές ώρες και τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν κατόπιν πως κατά τη διάρκεια του ραντεβού ειπώθηκε στον προπονητή η επιθυμία της διοίκησης για την πώληση ενός πρωτοκλασάτου παίκτη για να υπάρξει ισορροπία στα οικονομικά του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο Νο 1 παράγοντας των νερατζούρι επαίνεσε μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης τον Ιντζάγκι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας και του Σούπερ Καπ και έστειλε μήνυμα πως βασικός στόχος της νέας σεζόν είναι να συνεχίσει να διεκδικεί τίτλους η Ίντερ.

"Ήταν μία εκπληκτική σεζόν όπου προσθέσαμε δύο τίτλους στη συλλογή μας και προκριθήκαμε στους 16 του Champions League μετά από αρκετά χρόνια.

Δυστυχώς δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα, είδαμε όμως ότι παλέψαμε μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στην Μίλαν και στους άλλους ανταγωνιστές μας στην Serie A.

Χαρήκαμε που είδαμε τους φιλάθλους μας να γιορτάζουν. Συνολικά, ήταν μία ιστορική χρονιά που θα θυμόμαστε", δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει:

"Σκεφτόμαστε ήδη τη νέα σεζόν όπου βασικός μας στόχος είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε για τα μεγάλα τρόπαια. Αρχίσαμε πριν από έξι χρόνια.

Επιτέλους, πήραμε το πρωτάθλημα πέρυσι και φέτος προσθέσαμε δύο τρόπαια στη συλλογή μας, Αυτό δείχνει πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Είπα στον προπονητή πριν μερικούς μήνεςε ότι το να δουλεύω μαζί του, με κρατάει ήρεμο. Είναι απόλαυση να συνεργάζεσαι μαζί του. Είναι πολύ έξυπνος, ένας σπουδαίος προπονητής, κάτι που βλέπεις με τα αποτελέσματα στο χορτάρι.

Θα προχωρήσουμε μαζί και έχει την υποστήριξη τόσο της διοίκησης όσο και των φιλάθλων".

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ