CHAMPIONS LEAGUE

Ζανέτι: "Σημαντική νίκη για εμάς"

Ζανέτι: "Σημαντική νίκη για εμάς"
ζανετι

Εντυπωσιασμένοι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους, αμέσως μετά τον αγώνα του ΟΑΚΑ, οι ποδοσφαιριστές της Ίντερ, ενώ έχρισαν φαβορί για πρόκριση τον Παναθηναϊκό

Αντριάνο: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναέπαιξα σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχαριστώ τον Ιμπραΐμοβιτς για την πάσα που μου έβγαλε στο δεύτερο γκολ. Ο Ζλάταν είναι ένας πολύ καλός φίλος. Το γκολ που σημείωσα ήταν ένα δώρο για μένα και το βασικό στοιχείο της νίκης ήταν πως ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού".

Πατρίκ Βιεϊρά: "Είμαστε ικανοποιημένοι που περάσαμε από μια δύσκολη έδρα. Οι οπαδοί ήταν πραγματικά εντυπωσιακοί και βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα τους, η οποία σε αρκετές στιγμές μας πίεσε. Χαιρόμαστε που ξεκινήσαμε θετικά τη φετινή μας περιπέτεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟ έχει ελπίδες να πάρει την πρόκριση αρκεί οι παίκτες του να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους και να αποκτήσουν ανάλογη αυτοπεποίθηση με αυτήν που έχουμε εμείς. Όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο. Στο β' ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πολύ, κάτι το οποίο δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στη νίκη μας"

Χαβιέ Ζανέτι: "Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε με νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα και με μια πολύ δυνατή ομάδα κάτι που κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας. Ο ΠΑΟ έχει πιθανότητες να περάσει και όλα είναι ανοιχτά αφού πρόκειται μόλις για το πρώτο παιχνίδι του ομίλου".

Πρέπει να κερδίσουμε τα ματς. Νομίζω όμως πως με αυτή τη νίκη, μπήκαμε μπροστά. Ελπίζω να βελτιωθεί η ομάδα μου, να κερδίσουμε όλους τους αγώνες και να συνεχίσουμε στην διοργάνωση".

Μαρσέλο Μάτος: "Είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε αντίθεση με την Ίντερ που τις δικές της δύο ευκαιρίες τις έκανε γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε με στόχο να κερδίσουμε εκτός στο επόμενο παιχνίδι, νομίζω πως πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Ο κόσμος ήταν εντυπωσιακός, ήταν ο πρώτος μου αγώνας στο Τσάμπιονς Λιγκ και η εμπειρία ήταν σιγουρα φοβερή".

Ροντρίγκο Σόουζα: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κρίμα που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Αυτό που προέχει τώρα είναι να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα και θα σκεφτούμε τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν έρθει η ώρα του. Η ατμόσφαιρα στο στάδιο ήταν εκπληκτική"












TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ