ΠΑΟΚ

Ζαμπά: "Το κεφάλαιο ΠΑΟΚ τελειώνει εδώ, αλλά η ιστορία δεν διαγράφεται"

Ο Λεό Ζαμπά σε μια από τις λιγοστές εμφανίσεις του μετά την επιστροφή του στην Τούμπα
Ο Λεό Ζαμπά σε μια από τις λιγοστές εμφανίσεις του μετά την επιστροφή του στην Τούμπα INTIME

Ο Βραζιλιάνος, Λέο Ζαμπά, με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το κεφάλαιο του Δικεφάλου τελειώνει εδώ, αλλά η ιστορία δεν διαγράφεται

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Λέο Ζαμπά την λύση της συνεργασίας του και ο Βραζιλιάνος με μήνυμά του στα social media έκλεισε το κεφάλαιο του Δικεφάλου στην καριέρα του.

"Κάποιες αποφάσεις στη ζωή μας είναι πιο δύσκολο να παρθούν. Κάποιες στιγμές είναι αξέχαστες και κάποιες ιστορίες δεν φεύγουν ποτέ.

Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη, αισθάνθηκα η φροντίδα και την επίδραση που θα είχα θα είναι μοναδική. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν όλα όσα ένιωσα και έζησα αυτά τα χρόνια ως αθλητής του ΠΑΟΚ.

Τίτλοι. Ιστορικά παιχνίδια. Λύτρωση. Έζησα στα άκρα της ζωής μου σε αυτή την όμορφη πόλη. Από τις ευτυχισμένες στιγμές μέχρι και εκείνες που φοβήθηκα για την ίδια μου τη ζωή. Και αυτό με σημάδεψε, είναι αδύνατο να το αρνηθώ . Ο ΠΑΟΚ θα είναι κομμάτι της ζωής μου για πάντα. Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια με τα πιο αγνά συναισθήματα , όλους τους επαγγελματίες, αθλητές, υπαλλήλους, φίλους και όσους ήταν κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια . Χωρίς εσάς η ιστορία θα ήταν διαφορετική..

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα που μου έσωσε τόσα πολλά και μου δίδαξε έναν άλλο τρόπο να βλέπω το ποδόσφαιρο.

Το κεφάλαιο αυτό τελειώνει εδώ, αλλά η ιστορία δε διαγράφεται", έγραψε.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ