ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Zαλίκας: "Θέλω να μείνω"

Zαλίκας: "Θέλω να μείνω"
ζαλικας

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Πανσερραϊκό και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Ζαλίκας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου

" Είμαι σε επικοινωνία με τον πρόεδρο και υπάρχει πρόθεση να μείνω στην ομάδα. Πιστεύω ότι με την βοήθεια όλων μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό", ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.

Ο Ζαλίκας σχολίασε και την ευρεία νίκη της ομάδας του επί του Aγροτικό με 4-0 που απομάκρυνε τον Πανσερραϊκό από τον επικίνδυνη ζώνη: " Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι και τα καταφέραμε. Δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι από τον αντίπαλο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε κακή εικόνα".

Ο Μεσσηνιακός είναι ο επόμενος αντίπαλος του Πανσερραϊκού και ο Νίκος Ζαλίκας αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και στην συνέχεια του πρωταθλήματος: " O Mεσσηνιακός κάνει τον δικό του αγώνα για παραμονή στην κατηγορία και δεν έχει καταθέσει τα όπλα. Το παιχνίδι είναι σημαντικό και θα δώσει βαθμολογική ώθηση στην ομάδα.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Υπάρχουν παιχνίδια που για όλες τις ομάδες είναι δύσκολα. Το πρωτάθλημα έχει σασπένς ως προς την βαθμολογία αλλά θα ήθελα να είναι σε διαφορετικό επίπεδο

".



TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ