ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαϊρι: "Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου"

Ζαϊρι: "Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου"
INTIME SPORTS

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί δεν ήταν μόνο ο MVP της αναμέτρησης με την Μακάμπι, αλλά πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ, το οποίο χαρακτήρισε το καλύτερο της καριέρας του.

Ο Μαροκινός άσος που με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού και έφερε την ανατροπή, στάθηκε στο γκολ του, αλλά και στην απουσία του κόσμου.

"Ήταν το καλύτερο που έχει βάλει. Μπορεί να μην υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, αλλά ήταν τόσο όμορφο που αναγκαστικά το πανηγύρισα έτσι", δήλωσε ο 28χρονος μέσος.

Όσο για την εικόνα του παιχνιδιού: "Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος μάς δυσκόλεψε, αλλά στο δεύτερο δείξαμε διάθεση, παίξαμε καλύτερα και αποκτήσαμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας".

Ντάρμπισιρ: "Ζαϊρί, μπράβο!"

Για το γκολ του Ζαϊρί στάθηκε ο Ντάρμπισιρ. "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο και με τις αλλαγές που έγιναν, ζωντάνεψε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ζαϊρί για το γκολ που σημείωσε".

Όσο για τον επαναληπτικό του Τελ Αβίβ, ο Άγγλος επιθετικός υπογράμμισε: "Τώρα έχουμε εμείς το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ, σε ένα ματς που δεν θα είναι σίγουρα εύκολο".

Ρόμενταλ: "Δεν έχουμε συνηθίσει..."

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθε το πέναλτι σε δύσκολη στιγμή για εμάς, όμως ευτυχώς ανεβήκαμε στην επανάληψη.

Είναι δύσκολο γιατί είμαστε πολλοί νέοι παίκτες και δεν έχουμε συνηθίσει ο ένας τον άλλο, κάτι που φάνηκε και σήμερα. Μέρα με την μέρα βελτιωνόμαστε στις προπονήσεις και σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει",
δήλωσε μεταξύ άλλων ο 32χρονος δεξιοπόδαρος.

Για το αν θεωρεί γούρικο το "Καραϊσκάκη" αφού σε δύο ματς που έχει δώσει, έχει σκοράρει και στα δύο (το ένα ήταν στο Ελλάδα-Δανία): "Είμαι ευχαριστημένος από την αποδοσή μου αν και μπορώ πολύ καλύτερα. Βέβαια είμαι ευχαριστημένος γιατί το 2-1 είναι καλύτερο από το 1-1".

Ιμπαγάσα: "Ανυπομονώ για την ρεβάνς"

"Είμαι ευχαριστήμενος και χαρούμενος γιατί γυρίσαμε το σκορ, κάτι που ξέρουμε πως είναι δύσκολο. Θέλω να περάσουμε στην επόμενη φάση και ελπίζω να τα πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια. Νιώθω καλά πιστεύω πως είμαι έτοιμος, έπαιξα και λίγο. Απλά θέλω χρόνο να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου και ανυπομονώ για το παιχνίδι της ρεβάνς και για να προκριθούμε".

Μώραλης: "Ο κόσμος στηρίζει τη νέα προσπάθεια"

" Το να παίζουμε χωρίς κόσμο είναι αρνητικό, γιατί το παιχνίδι δεν ένταση, δεν έχουμε την υποστήριξη και είναι περίεργα για αυτό θα πρέπει να το αποφύγουμε. Το γκολ μας άγχωσε και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη κατάσταση. Έχουμε ακόμη μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Ο κόσμος βλέπει πως δεν γίνεται μέσα σ' ένα μήνα να δημιουργηθεί μια ομάδα. Χρειάζεται υπομονή καθώς ότι πήραμε 3-4 καλούς ποδοσφαιριστές δεν σημαίνει πως γίναμε ομάδα. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και από τη νέα διοίκηση και ο κόσμος το βλέπει.

Σίγουρα, αν είχαμε κόσμο θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Και για το πέναλτι και για την εμψύχωση της ομάδας. Οφείλουμε όλοι να καταλάβουν πως δεν έχουμε ανάγκη από τέτοια περιστατικά. Γίνεται μια νέα επένδυση, όλος ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και πρέπει όλοι να καταλάβουν πως οι κακές συμπεριφορές πρέπει να εκλείψουν για να μην γίνεται κακό στον Ολυμπιακό.

Το ρόστερ είναι σχεδόν γεμάτο. Αυτή η ομάδα θα παίξει στο Ισραήλ και δεν είναι σκόπιμο να μιλάμε για τις προσθήκες. Έχουμε πλήρες ρόστερ και πρέπει να πάμε στο Ισραήλ να προκριθούμε και να πετύχουμε στο τέλος τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το εισιτήριο για τους ομίλους"
.

Άτυχος ο Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς έχει υποστεί μερική ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού μηριαίου. Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγω για αποχή τριών εβδομάδων, όμως θα υποβληθεί σε εξετάσεις το Σάββατο όπου και θα μάθουμε τον ακριβή χρόνο που θα μείνει εκτός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ