PREMIER LEAGUE

"Υποβιβασμός" στη League 1 για τον Γουέμπ!

"Υποβιβασμός" στη League 1 για τον Γουέμπ!

Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Άγγλος διαιτητής, Χάουαρντ Γουέμπ, τα έκανε... θάλασσα στο Νιούκαστλ-Σάντερλαντ και έτσι η αγγλική FA τον τιμώρησε βάζοντάς τον να σφυρίξει το ερχόμενο Σάββατο ματς για την τρίτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος!

Ο Χάουαρντ Γουέμπ είναι ο διαιτητής που σφύριξε μέσα σε μερικούς μήνες τελικό Champions League (Μπάγερν-Ίντερ) και Παγκοσμίου Κυπέλλου (Ολλανδία-Ισπανία), ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την αγγλική ομοσπονδία να είναι αυστηρή μαζί του μετά την κακή απόδοση που είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο διεθνής ρέφερι φέρεται να είχε δύο καραμπινάτες λανθασμένες αποφάσεις στο ντέρμπι της Βορειοανατολικής Αγγλίας μεταξύ της Νιούκαστλ και της Σάντερλαντ (δεν έδωσε κόκκινη στον Γκουφράν ενώ ακύρωσε κανονικότατο γκολ του Παπίς Σισέ), με αποτέλεσμα να "υποβιβαστεί" δύο κατηγορίες και την ερχόμενη εβδομάδα να διευθύνει αντί για ματς της Premier League αγώνα της League 1.

Συγκεκριμένα θα είναι διαιτητής το ερχόμενο Σάββατο στην αναμέτρηση της Κόλτσεστερ με την Σρούσμπερι.

Την ίδια ώρα πάντως ο Κρις Φόι, ο οποίος δεν είδε το εγκληματικό τάκλιν του Αγουέρο στον Νταβίντ Λουίζ (Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, ημιτελικός Κυπέλλου Αγγλίας) δεν υπέστη κάποια κύρωση και ορίστηκε για τον αγώνα της ΚΠΡ με τη Στόουκ το προσεχές Σαββατοκύριακο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ