EURO

Υπόσχεση... γάμου από Γκουίθα (photos+vds)!

Υπόσχεση... γάμου από Γκουίθα (photos+vds)!
Μπερμούδες

Ο Ντάνιελ Γκουίθα υποσχέθηκε ότι, εάν η Ισπανία κατακτήσει το Ευρωπαϊκό, θα παντρευτεί την Νουρία Μπερμούδες (photos+vds)!

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως οι "φούριας ρόχας" αγωνίζονται για πρώτη φορά σε τελικό Euro μετά το 1984 και κυνηγούν την ευρωπαϊκή κορυφή ύστερα από 44 χρόνια, αλλά ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα τον "υποχρεώσει" να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!
"Εάν νικήσουμε τους Γερμανούς θα παντρευτούμε κατευθείαν με την αρραβωνιαστικιά μου", τόνισε ο 27χρονος φορ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο (28/6) στους εκπροσώπους του Τύπου, με το πρώην μοντέλο και ηθοποιός, Νουρία Μπερμούδες, να περιμένει... πώς και πώς νίκη των Ιβήρων για να δει την ευτυχία της να ολοκληρώνεται (το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει από τον περασμένο Δεκέμβρη και ένα γιο).

Όσο για την επίσημη αγαπημένη του Ντάνιελ Γκουίθα, θα σας αναφέρουμε μερικά στοιχεία για να διαπιστώστετε πως πρόκειται από τις πλέον πολυσυζητημένες WAGS στην ιστορία όχι μόνο του ισπανικού αλλά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου...

* Είναι φανατική οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης (έχει μάλιστα "χτυπήσει" τατού με το σήμα της ομάδας στο σώμα της), σε ηλικία 18 ετών είχε ήδη φωτογραφηθεί γυμνή σε αρκετά ισπανικά περιοδικά, ενώ έγινε γνωστή για τη "συνήθειά" της να μένει με τα... εσώρουχα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών εκπομπών στις οποίες ήταν καλεσμένη.

* Πριν μερικά χρόνια απέκτησε φήμη πέρα και από την Ισπανία, ανακοινώνοντας πως είχε πλαγιάσει στο κρεβάτι με τουλάχιστον έξι παίκτες της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης...

* Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να έμεινε έξω από τον κύκλο των... γνωριμιών της την περίοδο εκείνη στην ισπανική πρωτεύουσα, όμως η επιλογή της να παρουσιαστεί μία φορά απρόσκλητη στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Μπέκαμ (μετά από πάρτι γενεθλίων που είχε διοργανώσει ο συμπαίκτης του, Ρονάλντο) προκάλεσε έντονο καυγά μεταξύ του "Μπεκς" και της συζύγου του, Βικτόρια!

* Αργότερα, η Νουρία ανακοίνωσε πως αντάλλασε ερωτικά μηνύματα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ φήμες θέλουν την "εκρηκτική" Ισπανίδα να είχε δεσμό διάρκειας τριών ετών με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

* Ο επόμενος "στόχος" της ήταν ένα άλλο μεγάλο αστέρι της Ρεάλ, Λουίς Φίγκο, με τον Πορτογάλο να καταθέτει πάντως μήνυση εναντίον της για τις φήμες που διέδιδε περί σχέσης τους.

* Το 2006, η Νουρία εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες, καθώς κατάφερε να πάρει άδεια για την άσκηση του επάγγελματος του μάνατζερ, αναγνωρισμένου επίσημα από την FIFA.

* Η γνωριμία της με τον Γκουίθα "απογείωσε" ουσιαστικά τον παίκτη, ο οποίος έγινε πολύ γρήγορα ο κορυφαίος παίκτης της Χετάφε, ενώ συνέχισε τα κατορθώματά του και στην Μαγιόρκα, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε πέρυσι 27 τέρματα, κατακτώντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με την σέξι, Νουρία Μπερμούδες:










































TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ