ΠΑΟΚ

Υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ ένας Τσέχος προπονητής

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ο Λάλζο Μπολόνι είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όμως στην λίστα ήρθε να προστεθεί και ένας Τσέχος. Ετοιμάζει βαλίτσες για ταξίδια ο Κωνσταντινίδης.

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που "καίει" περισσότερο τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς θέλουν να καλύψουν το κενό που άφησε πίσω του ο Μάκης Χάβος, το συντομότερο δυνατόν και με τον καλύτερο τρόπο.

Οι υποψήφιοι για τον "ασπρόμαυρο" πάγκο είναι αρκετοί, όμως αυτός που φαίνεται να ενδιαφέρει περισσότερο τους ιθύνοντες του Δικεφάλου είναι ο Λάζλο Μπόλονι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ...

Εκτός λοιπόν από τον Μπόλονι, υπάρχουν άλλα δύο ονόματα, ενώ την Δευτέρα προστέθηκε ακόμη ένα. Πρόκειται για έναν Τσέχο προπονητή, ο οποίος εργαζόταν την φετινή σεζόν σε ομάδα του εξωτερικού και η περίπτωσή του, φαίνεται πως "αρέσει".

Οι υποχρεώσεις που είχε ο Τσέχος με την ομάδα του έχουν τελειώσει και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πατρίδα του. Εκεί, δεν αποκλείεται να βρεθεί και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για αρκετά ταξίδια.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, θα βρεθεί στην Γαλλία για λογαριασμό του Μπολόνι, στην Τσεχία όπως προαναφέραμε, αλλά και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, προκειμένου να έρθει σε επαφή με πιθανούς στόχους. Το προπονητικό θέμα δεν αναμένεται να αργήσει να "κλείσει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ