ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποψήφιος για τη Ζάμαλεκ ο Ουζουνίδης

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία από τις κορυφαίες ομάδες του αφρικανικού ποδοσφαίρου, η Ζάμαλεκ εξετάζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την τεχνική ηγεσία της.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει προπονήσει άλλη ομάδα. Ωστόσο, είναι πιθανόν να βιώσει σύντομα μία εξωτική εμπειρία, την πρώτη του στο εξωτερικό.

Ο 51χρονος προπονητής συγκαταλέγεται μεταξύ των βασικών υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Ζάμαλεκ. Το όνομα του Ουζουνίδη δεν είναι απλά μία φήμη, αλλά το έχει επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της αιγυπτιακής ομάδας στους Αιγύπτιους δημοσιογράφους.

Η Ζάμαλεκ είναι μία από τις κορυφαίες του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου και θεωρείται από τις μεγάλες δυνάμεις στην αφρικάνικη ήπειρο. Πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και έχει ως στόχο την επάνοδο στην κορυφή.

Πάντως, η διοίκηση της Ζάμαλεκ δεν έχει καταλήξει στον εκλεκτό της και ο Ουζουνίδης έχει να αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση, οι παράγοντες της ομάδας τον έχουν σε προτεραιότητα και πιθανώς να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ