ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Υποψήφιος για κορυφαίος στην Ινδία ο Κατσουράνης

Υποψήφιος για κορυφαίος στην Ινδία ο Κατσουράνης

Ο Κώστας Κατσουράνης συγκαταλέγεται στην ξεχωριστή λίστα των υποψηφίων για τον τίτλο του "Παίκτη της Χρονιάς" στην Ινδία. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Κώστας Κατσουράνης είχε μία καθόλα ικανοποιητική παρουσία στο νεοσύστατο πρωτάθλημα Ινδίας έχοντας γκολ και ασίστ με τη φανέλα της Πούνε Σίτι και λίγο μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ήρθε η ώρα για την "επιβράβευση".

Αυτή έρχεται μέσα από την παρουσία του Έλληνα άσου στη λίστα με τους πέντε υποψηφίους για τον τίτλο του "παίκτη της χρονιάς" στην Indian League, με τον "Κατσούρ" να διεκδικεί τον τίτλο (η ψηφοφορία με τη συμμετοχή των φιλάθλων ξεκίνησε και θα λήξει το μεσημέρι της 20ης Δεκεμβρίου) μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Λουίς Γκαρσία, τους Βραζιλιάνους Ελάνο και Αντρέ Κλαρίντο ντος Σάντος και τον Καναδό Ίαν Χιουμ.

Υποψήφιος για κορυφαίος στην Ινδία ο Κατσουράνης

Πάρτε μέρος και εσείς στην ψηφοφορία.

Να σημειωθεί πως ο 35χρονος αμυντικός μέσος φιγουράρει και σε δύο ακόμα κατηγορίες για βραβείο καθώς είναι υποψήφιος για το γκολ της σεζόν (6 συνολικά οι υποψηφιότητες) καθώς και στη λίστα των υποψηφίων για τον καλύτερο μέσο του πρωταθλήματος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ