ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Υπόκλιση Μπέκαμ σε Καντονά

Υπόκλιση Μπέκαμ σε Καντονά

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δήλωσε πως η ατάκα του Ερίκ Καντονά μετά το εντυπωσιακό γκολ του Άγγλου επί της Γουίμπλεντον ήταν πιο σημαντική για εκείνον. Δείτε τι του είπε και τι έμαθε ο Μπέκαμ από τον Γάλλο.

Μπορεί στην καριέρα του ο Ντέιβιντ Μπέκαν να πέτυχε πολλά εντυπωσιακά γκολ, όμως, το πρώτο που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων είναι το εκπληκτικό τέρμα που είχε σημειώσει κόντρα στη Γουίμπλεντον από το κέντρο του γηπέδου το 1996.

Για έναν 20χρονο το συγκεκριμένο γκολ ήταν πάρα πολύ σημαντικό, όμως, όπως αποκάλυψε ο Μπέκαμ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμα πιο σημαντική ήταν η αντίδραση του Ερίκ Καντονά μετά το τέλος του παιχνιδιού.

"Εννοείται πως ήταν πιο σημαντικό για μένα απ' ότι το γκολ. Ήμουν πολύ χαρούμενος για το γκολ, αλλά όταν πήγα στα αποδυτήρια ο Καντονά καθόταν εκεί, μου έσφιξε το χέρι και μου είπε "απίστευτο γκολ". Το γκολ ήταν πολύ ωραίο, αλλά τίποτα δε μπορούσε να συγκριθεί με την ατάκα που μου είπε ο Ερίκ. Ήταν πολύ πιο σημαντική".

Όσον αφορά το τι έμαθε από τον Καντονά, είπε: "Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου αλλά και ένας από αυτούς που δούλευαν πιο σκληρά. Αυτό νομίζω πως μάθαμε όλοι μας από τον Ερίκ. Έμενε μετά το τέλος της προπόνησης, συνέχιζε να δουλεύει, έκανε σουτ και προσπαθούσε να βελτιωθεί. Αυτό μάθαμε, ότι ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου έμενε και μετά την προπόνηση και προσπαθούσε τόσο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ