ΑΡΗΣ

Υπογράφει ο Νικολόπουλος

Υπογράφει ο Νικολόπουλος
INTIME SPORTS

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα ο 23χρονος Ορέστης Νικολόπουλος για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης μετά την συμφωνία που έχει επέλθει.

Ο 23χρονος Ορέστης Νικολόπουλος αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης μετά την συμφωνία που έχει επέλθει.

Ο Νικολόπουλος την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών και στο πρόσωπό του ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Καλαϊτζίδης βλέπει τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Μιχάλη Κύργια.

Ο γεννημένος το 1991 κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,91μ. είχε βασικό ρόλο στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών με 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ.

Στο παρελθόν ο Νικολόπουλος έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Φωστήρα, Γλυφάδα και Βύζα Μεγάρων και διακρίνεται για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι.

Ακόμη στην διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι πολύ πιθανό να υπάρξει εξέλιξη με την βίζα του Αφρικανού χαφ που έχει ξεχωρίσει ο Καλαϊτζίδης με θητεία κατά κύριο λόγο στην Γαλλία.

Μία εξέλιξη που θα επιτρέψει τα επόμενα 24ωρα να μπορέσει να έρθει στην Θεσσαλονίκη για την επισημοποίηση της προφορικής συμφωνίας μέσω των υπογραφών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ