ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Υπογράφει ο Καρντάτσιο

Mathias Cardaccio (R) of Uruguay's Nacional celebrates after scoring against Peru's Cienciano during their Copa Libertadores soccer match in Montevideo April 23, 2008.  REUTERS/Andres Stapff (URUGUAY)
Mathias Cardaccio (R) of Uruguay's Nacional celebrates after scoring against Peru's Cienciano during their Copa Libertadores soccer match in Montevideo April 23, 2008. REUTERS/Andres Stapff (URUGUAY) REUTERS

Σε συμφωνία με τον Ουρουγουανό μέσο, Ματίας Καρντάτσιο, ήρθε ο Ολυμπιακός Βόλου. Διαβάστε για το παρελθόν του στη Μίλαν.

Ο 23χρονος μέσος αναμένεται την Κυριακή στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Βολιώτες.

Πρόκειται για μία σημαντική μεταγραφική επιτυχία, καθώς ο Καρντάτσιο είχε αποκτηθεί το 2008 από τη Μίλαν, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί, αφού συμμετείχε μόλις σε 1 αγώνα με τη φανέλα των "ροσονέρι".

Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη μεξικανική Ατλάντε, όπου είχε 19 συμμετοχές και 1 γκολ. Είναι διεθνής μία φορά με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ